En Sıcak Konular

Büyükanıt 3. turu beklemedi

22 Ağustos 2007 08:58 tsi
Büyükanıt 3. turu beklemedi Org. Yaşar Büyükanıt, Zafer Bayramı resepsiyonu için seçimin 3. turunun yapılacağı 28 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçilmesi beklenen Abdullah Gül'e eşsiz davetiye gönderdi. Davetiyede şu ifadeler vardı:

Barkın Şık'ın haberi

Genelkurmay Başkanlığı, 28 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçilmesi beklenen Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'e 30 Ağustos'ta düzenlenecek Zafer Bayramı resepsiyonu için "Dışişleri Bakanı" sıfatıyla ve eşsiz davetiye gönderdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın ev sahipliğinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı Karargâhı bahçesinde düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunun davetiyeleri dün devlet protokolüne dağıtılmaya başlandı.

Köşk seçimini beklemediler

TBMM'de sürmekte olan cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunu beklemeyen Genelkurmay Başkanlığı, en geç 28 Ağustos'taki 3. tur oylamada cumhurbaşkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Gül'e de davetiyesini gönderdi. Davetiyenin zarfında, "Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı" ifadesi yer aldı.
Abdullah Gül'e gönderilen davetiyenin daha önceki yıllarda olduğu gibi "eşsiz" hazırlandığı öğrenildi. Gül'ün yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşleri türbanlı olan bakanlara da eşsiz davetiye gönderildi. Gül'e giden davetiyede şu ifadeler kullanıldı.
"Genelkurmay Başkanı Orgeneral ve Bayan Yaşar Büyükanıt Zafer Bayramı'nın 85'inci yıldönümü münasebetiyle 30 Ağustos 2007 Perşembe günü, 20.30-22.30 saatleri arasında Kara Kuvvetleri Yazlık Bahçesi'nde verecekleri resepsiyonu teşriflerini Sayın Abdullah Gül'den rica ederler."

Milliyet



Bu haber 498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,114 µs