En Sıcak Konular

Özgürlükçü vekilden şok sözler: Yerel ve ulusal basına hayır!

21 Ağustos 2007 22:42 tsi
Özgürlükçü vekilden şok sözler: Yerel ve ulusal basına hayır! Milkletvekili seçildikten sonra özgürlüğüne kavuşan Sebahat Tuncel, basının özgürlüğünü kısıtlamak için akrabalarını devreye soktu. İşte Tuncel'in basın rahatsızlığı:

Terör örgütü PKK'ya üye olmak suçundan yargılanan ve cezaevindeyken İstanbul'dan bağımsız milletvekili seçilerek özgürlüğüne kavuşan Sebahat Tuncel, basın özgürlüğünü kısıtlamak için akrabalarını devreye soktu.

DTP'nin bağımsızlar listesinden aday gösterilerek 22 Temmuz seçimlerinde milletvekili olan Sebahat Tuncel, ailesinin yaşadığı memleketi Malatya'da akrabalarının Beylerderesi düğün bahçesinde gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Törene katılan misafirlerle tek tek ilgilenen Tuncel, düğünü görüntülemek için kendisinden izin isteyen basın mensuplarına "Yerel ulusal fark etmez basınla aram iyi değil" cevabını verdi.

Basın mensuplarının ısrarı üzerine Tuncel'in yanından ayrılmayan akrabalarından 55-60 yaşlarında bir erkek şahıs basın mensuplarına "Rahat bırakın yalnız kalmak istiyor" diyerek tepki gösterdi.

Yaklaşık 1500 davetlinin katıldığı düğünde Tuncel'i rahatsız etmeden 5 dakika tören görüntüsü almak isteyen basın mensuplarının bu isteğini de Tuncel akrabalarından bir kaç kişiyi göndererek reddettiğini bildirdi.

Öte yandan düğüne Tuncel'in akrabalarının yanı sıra Dilek beldesinin Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı Muzaffer Güven'in de katıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; nikah töreninde ilerleyen saatlerde Kürtçe şarkılar söyleyen Komazad isimli bir gurubun sahne alacağı belirtildi.

Tuncel, milletvekili yemin töreninden bir kaç gün önce de hasret gidermeye geldiği ailesinin evinde basın mensuplarının karşısına çıkmamış aile efradı ve komşuları aracılığı ile görüntü alınmasını engelletmişti.

haber7



Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,719 µs