En Sıcak Konular

Kömürcü'den yeni komplo teorileri

21 Ağustos 2007 22:32 tsi
Güler Kömürcü bin dereden su getirmeye devam ediyor. Gül'ün köşk yolunu kesme opersyonuna kaldığı yerden devam eden Kömürcü, bu kez de MHP'ye duygu sömürüsü yaptı. İşte Güler Kömürcü'nin yeni tezi:

Güler Kömürcü'nün köşe yazısından bir kesit

367 HER TUR İÇİN GEREKLİ...

En önemlisi, bakalım MHP, ‘Anadolu’yu AKP’ye kaptırdım, önümüzde yerel seçimler var, GÜL’ü destekleyip, AKP’li seçmene şirin gözükürüm böylece de kaybettiğim oyların bir bölümünü belki geri kazanırım’ şeklindeki ‘koltuktan güç alma’ (tam bu noktada yine yazımın 2. paragrafındaki İbn-i Haldun’un zaferi makamlarından güç alarak kazananların başına gelecekler hakkındaki tespiti okuyunuz) tavrında ısrar edecek mi? MHP, oy-koltuk menfaati yerine ‘ulusal milli menfaatleri’ tercih edebilecek mi dersiniz?

MHP yöneticileri günler önceden adeta ‘Meclis’te hazır bulunacağız, 367 krizi yaratmayacağız, AKP, KÖŞK konusunda milletin-devletin tamamıyla uzlaşmasa da milletin-devletin tamamı bizi bağlamıyor, biz AKP ile uzlaştık’ açıklamasını yaptı. Tam bu noktada, ‘içimdeki sağduyunun sesi’ yüksek sesle soruyor, ‘Güler yoksa sen MHP’nin açıklamasını yanlış mı okudun? MHP aslında, -KÖŞK turlarının tamamına katılıp, 367’ye destek vereceğim- demedi. Acaba yaptıkları açıklama sadece ilk turu, hatta biraz daha zorlar isek 1. ve 2. turu bağlıyor, şayet GÜL, 2 turda kendisine verilen bu desteğe rağmen yeterli çoğunluğu bulamaz ise MHP’de 3. turda (ya da son 4. turda) ‘buraya kadar’ deyip Meclis’e girmeme kararı alabilir mi? MHP’liler makamlarıyla güç bulmak yerine, oturdukları makama güç vermeyi tercih edip, güç şartlar altında daha çok hizmet sorumluluklarını hatırlarlar mı?

Son defa daha aynı yere damlayalım, “Makamlarından güç alarak ‘zafer’ kazananlar için ‘bu zafer sonun başlangıcı’ demektir.” MHP’li vekiller karınca kadar olabilecekler mi? (Unutmayalım ki; her tur için 367 katılım şartı aranıyor.)

Göreceğiz..

(Akşam)

 



Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,776 µs