En Sıcak Konular

Feldkamp'ı kızdıran iddialar

21 Ağustos 2007 17:04 tsi
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp ile ilgili iddia ortalığı karıştırdı. Alman hoca basının karşısına geçti.


Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, önceki akşam bir televizyon programında ortaya atılan sarı - kırmızılı takımla yollarını ayıracağı iddialarına sert tepki gösterdi.

TOPLANACAK BAVULUM YOK

Milli takım maçlarının bulunduğu haftada kendilerinin de hafta sonu
yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürmeleri gerekirken, başka şeylerle uğraşmak zorunda kaldıklarını anlatan Feldkamp, ''Birincisi, bilmenizi istiyorum, hiç bavulum yok. Bavulumla değil, spor çantayla geldim. Toplanacak bavulum olmadığın bilin. İkincisi de herkes zirvede bırakmak ister. Ben de zirvedeyim şu an. Takımım lider. Ama henüz hiçbir şeye ulaşmadık. Bu takımla ulaşmak istediğim o kadar çok hedefim var ki, bırakmak için hiçbir neden yok'' diye konuştu.

ARDA'NIN GECE KULÜBÜ KAÇAMAĞI
    
Feldkamp, Bursaspor maçı öncesi Arda'nın bir gece kulübünde geç saatlere
kadar kaldığı şeklindeki haberlerin sorulması üzerine, bu konuyu
değerlendirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Kendisi şu anda milli takımda. Fatih Terim'in de bulunduğu bir ortamda bu
konu konuşuldu. Biz de soruşturuyoruz. Arda, milli takımdan döndüğünde bu konu gündemimizde olacak. Burada değişik görüşler var. Arda'nın bir özel yaşamı var ve istediğini yapabilir. Ama diğer taraftan her kulübün de yaptığı anlaşmaları var. Bunun gereği oyuncuların yapması gereken şeyler konusunda kulüp yönlendirici olabilir. Bizim futbolcularımızla yapığımız mukavelelerde Bursaspor maçı öncesi nasıl yaşamaları gerektiği net bir şekilde bildiriliyor ve uyulmak zorunda.''
    
''HASAN'LA SORUNUM YOK''
    
Alman teknik adam, Bursaspor maçında kadroya alınmayan Hasan Şaş'la ilgili yöneltilen bir soru üzerine, ''Hasan'la benim aramda bir sorun yok. Hasan'ı neredeyse bugün buraya da getirecektim. Kendisi, 'Benimle ilgili yazılan çok şey var ve bunlar doğru değil. Benim açımdan bir sorun yok' diyerek benim moralimi düzeltti. Bursa'daki kadromuzu biliyorsunuz. Çok orta saha oyuncumuz var. Bir kişiyi kadronun dışında tutmak zorundaydım. Hasan da Slaven Koprivnica maçında kötü oynadığı için oyundan alınmadı. Sarı kartı vardı, 10 kişi kalmama düşüncesiyle oyundan aldım'' dedi.
    
Yeni transferlerden gurbetçi oyuncu Barış için, ''Genç bir oyuncu. Büyük bir
takıma geldi. Üzerindeki baskı çoğalabilir. Son dönemde eksiklerini gördüm'' diyen Feldkamp, Kayserispor'da kiralık geçirdiği sezonun ardından yeniden takıma dönen Uğur Uçar'ın ise önemli bir gelişme gösterdiğini dile getirdi.
    
SONG VE SERVET'TEN MEMNUN

Defansta Song ile Servet arasındaki uyumdan memnun olduğunu söyleyen Alman çalıştırıcı, takımda genç futbolcuların çokluğuna da dikkat çekerek, ''Çaykur Rizespor maçında kulübeye baktım. O kadar gençtiler ki, kendimi PAF takımının hocası gibi hissettim. Bu tür gençlerin üzerinde durmamız konuşmaya değer'' şeklinde konuştu.
    
''HENÜZ OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM''
    
Feldkamp, Galatasaray takımının UEFA Kupası ve Turkcell Süper Lig'de geride bıraktığı 3 karşılaşmayla ilgili, sergilenen futboldan memnun olmadığını söyledi.

''Henüz oyundan memnun değilim. Şu an benim düşündüğümden çok daha fazla top kaybediyoruz'' diyen Feldkamp, ''Topa daha fazla sahip olmalıyız. Daha kalede oyunu kurarken top kayıpları başlıyor. Ama bunları hemen düzeltmek zor. Taktik yönden memnun olmadığım için antrenmanlarda taktik çalışmalar yaptırıyorum'' değerlendirmesini yaptı.
    
LİNCOLN VE LİNDEROTH'UN DURUMU
    
Galatasaray'ın önemli transferleri Lincoln ve Linderoth'un sakatlık
durumlarının sorulması üzerine Alman çalıştırıcı, ''Onlardaki gelişmeler
konusunda sorumluluk tamamın doktorlarda. Bizim nereden baksanız en az 40 resmi maçımız olacak. Tüm maçlarda bu arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu doğrultuda çalışmalara devam ediyoruz. Şimdi zorlayıp sakatlıklarının ileri seviyelere taşımak olumlu olmaz''

internethaber



Bu haber 361 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,196 µs