En Sıcak Konular

Trabzonspor'da gözler TFF'de

18 Ağustos 2007 17:26 tsi
Geçtiğimiz hafta Sivasspor'la oynanan ve taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tamamlanamayan maçın ardından büyük şok yaşayan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor.

Şampiyonluk yarışında alınan her puanın büyük önem taşıdığını söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler, yarım kalan Sivasspor maçının 1-0 olarak tescillenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Oftaş karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle bir nebze olsun moral bulan yöneticiler, Futbol Federasyonu’nun 5 maç üstü ceza ve 3 puanın Sivasspor’a verilmesi yönünde karar alması durumunda tavrını sert bir dille ortaya koymaya hazırlanıyor. Böyle bir kararın çıkması durumda karşı savunma hazırlayacak olan ve kararda indirime gidilmesi için itirazda bulunacak olan bordo mavili yönetim, olaylarla ilgili detaylı bir rapor hazırlıyor.

YATTARA KENDİNE DİKKAT ETMİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, camianın birlikteliği açısından çok önemli bir karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Deplasmanda galip gelmenin kendileri için önemli olduğunu belirten Doğan, ikinci yarıya çift santrforla başlayarak oyunda üstünlüğü ele geçirdiklerini ve galip geldiklerini kaydetti. Doğan, Yattara’nın sakatlanmasıyla ilgili olarak ise, “Yattara kendisine bakmıyor. Sezon başında da kampa geç katıldığı için eksiği vardı. Geçen yıldan da çok ağır bir ameliyat geçirmişti. Zaten belli bir yaşa da geldi. Bu nedenle kolay sakatlanıyor” dedi.

İKİNCİ YARIDAN MEMNUNUM

Doğan, ilk yarıda sadece Hüseyin ve Serkan’ın orta sahayı kontrol ettiğini ve bunun sıkıntısını yaşadıklarını belirterek, “İkinci yarıda çift santrfora döndük ve böylece oyunda denge sağladık. Zorlanacağımızı biliyorduk. Gerçekten de zor oldu ancak çok genç ve koşan bir takımla oynadık. Geçen hafta yaşadığımız sıkıntılı dönemin ardından zorlu bir maça çıktık. İkinci yarı oynanan oyundan memnumum. Buradan alınan galibiyet önümüzdeki haftalar açısından bize moral oldu” diye konuştu.

"ÖNEMLİ BİR ÜÇ PUAN ALDIK"

Trabzonsporlu futbolculardan Serkan Balcı, koşan ve mücadele eden bir rakibe karşı elde edilen 3 puanın son derece önemli olduğunu vurguladı. Stresli bir haftanın ardından iyi oynamamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydeden Serkan, “Sivasspor maçının sonucu henüz belli değil. İnşallah oradan da 3 puan alacağız. Bu bizim için iyi bir başlangıç olacak. İyi bir takımımız var. Stres yapmaz, iyi mücadele edersek başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Hurriyet



Bu haber 488 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,230 µs