En Sıcak Konular

Binali Yıldırım'dan "ses kayıtları" açıklaması

31 Ocak 2014 17:03 tsi
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, adının geçtiği telefon tapeleri hakkında konuştu.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, adının geçtiği telefon tapeleri hakkında konuştu. Yıldırım, "Öyle adresi belli olmayan şeylere inanmayın. Kimse iddia eden ortaya çıkar, biz de cevabını veririz. Tamam mı? Lüzumsuz işlerle uğraşmıyoruz" dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışması için gittiği Menderes ilçesi girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı. Yıldırım'ın yanına yaklaşan bir kadın, özel hastanelerde tedavi katılım paylarının yüksekliğinden şikayet etti ve "Hastanelerde hizmetler çok güzel ama acil özel hastaneye ihtiyaç oluyor. Bir göz muayenesi için 60 lira ödüyoruz. Ben emekliyim. Emekliler bu parayı nasıl ödesin? Bu ücretleri nasıl ödeyeceğiz? Götürenler götürüyor. Götürenler az götürsün?" dedi. Binali Yıldırım'ın bu tepkiye yanıtı ise, "Eski çabuk unutuldu. Sağlıkta çok alternatif var artık" oldu.

"İddia eden kimse ortaya çıksın"

Yıldırım, Menderes'te ziyaret ettiği bir taksi durağında da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubu, Binali Yıldırım'a, "Sayın Başbakanın tavsiyesiyle sizin Sabah ATV'nin satışı konusunda işadamlarına aracılık ettiğiniz ve belli oranlarda para alınıp ortak havuzda toplandığı, ATV ve Sabah'ın böyle alındığı yönünde iddialar var. Sizin de buna aracılık ettiğiniz söyleniyor, ne diyeceksiz?" şeklinde bir soru yöneltti. Yıldırım'ın yanıtı ise şöyle oldu:

Lüzumsuz işlerle uğraşmıyoruz

"Kim, ne diyor? Edeni söyle ki ona göre cevap vereceğim. Öyle adresi belli olmayan şeylere inanmayın. Kimse iddia eden, ortaya çıkar, biz de cevabını veririz. Tamam mı? Biz İzmir'in her mahallesinde hemşehrilerimizle bir aydır sohbet ediyoruz, dertlerini dinliyoruz. Lüzumsuz işlerle uğraşmıyoruz. Bizim işimiz millet, gücümüz de millet, onun dışındaki işler bizi ilgilendirmiyor."

Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,572 µs