En Sıcak Konular

Erdoğan'ı görünce dayanamadı

17 Ağustos 2007 20:46 tsi
Cuma namazını Etlik'te kılan Başbakan Erdoğan, çıkışta gözyaşları içinde kendine seslenen küçük bir kızı yanına çağırdı. Küçük kız Erdoğan'ı görünce neden ağladı?

Cuma namazını Etlik'te kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çıkışta gözyaşları içinde kendine seslenen küçük bir kızı yanına çağırdı. Başbakan Erdoğan'la konuşan küçük Hazal, "Başbakan'ı çok sevdiğim için ağladım. Onun için bol bol dua ediyorum" dedi.

Ankara'nın Keçiören'deki evinden Cuma namazı kılmak için çıkan Başbakan Erdoğan, ani bir kararla Etlik Semti'ndeki Aşağı Eğlence Camii'ne gitti. Burada Cuma namazını kılan Erdoğan, namaz sonrasında vatandaşlarla selamlaştı. Çevre güvenliğini alan polis ekipleri ve Başbakanlık korumaları, caminin önündeki kaldırıma şerit çekti. Çevrede toplanan vatandaşlar, güvenlik şeridinin dışına çıkarıldı.

Alkışlı tezahüratlar altında vatandaşları selamlayan Başbakan Erdoğan, makam aracına binmek üzereyken kendisine doğru seslenen küçük bir kızı gördü. Erdoğan, şeridin arkasından korumaların arasından seslenen küçük kızı yanına çağırdı.

Korumaların arasında geçen küçük kız, gözyaşları içinde yanına geldiği Başbakan Tayyip Erdoğan'la kucaklaştı. Erdoğan küçük kızla bir süre sohbet etti. Sohbetten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne gitti.

Kameralara konuşan 11 yaşındaki Hazal Gürgöze, Başbakan'la aralarında geçen diyaloğu anlattı. Küçük Hazal, Başbakan Erdoğan'a "Tayyip Amca seni çok seviyorum. Beni yanına al" diye seslendiğini, bunun üzerine Erdoğan'ın kendisini yanına çağırdığını anlattı. Yanına gittiğinde Erdoğan'ın kendisine "Niye ağlıyorsun?" diye sorması üzerine, kendisinin de "Sizi televizyonlardan gördüm. İyi bir insansınız. Sizi çok seviyorum. Çok heyecanlıyım. Bu yüzden ağladım" dediğini söyleyen küçük Hazal, bunun üzerine Başbakan'ın "Ağlama, heyecanlanma" dediğini aktardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine cep telefonu numarasını da verdiğini belirten Hazal Gürgöze, "Kendisini arayıp konuşacağım" dedi.

Son olarak Erdoğan'a "Sizi çok seviyorum ve bol bol dua ediyorum" dediğini ifade eden küçük Hazal, İstanbul'da Nimetullah Malik İlköğretim Okulu orta 1. sınıfta öğrenim gördüğünü söyledi.

haber7



Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,555 µs