En Sıcak Konular

İşte AK Parti'nin son oy oranı

27 Ocak 2014 09:52 tsi
İşte AK Parti'nin son oy oranı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, partisinin Karabük İl Danışma toplantısına katılarak ilçe ve belde belediye başkanlarını açıklayarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Birileri AK Parti'siz Türkiye hayal etmeye başladı. AK Partisi'siz bir ülke 2002 öncesi demek” dedi.

"AK PARTİ ANKETLERDE YÜZDE 50 BANDINDA"
 
Birilerinin tam yerel seçimlere giderken siyasal mühendislik projesini ortaya koyduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi:
 
"Bir siyasal mühendislik projesi şuanda Türkiye'de uygulamaya çalışıyorlar. Bu projenin amacı AK Parti 30 Mart 2014 seçimlerinde ciddi bir oy kaybına uğraması. İkinci amaç ise Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması halinde, seçilmesini önlemeyi amaçlayan bir projedir. Onu Türkiye'nin yönetiminde uzaklaştırmayı amaçlayan projedir. 30 Mart'ta AK Parti bu projeyi uyguladığımızda ciddi bir oy kaybına uğratabilirsek, Türkiye siyasi istikrarsızlık başlayacak ve bunun sonucu olarak ekonomik istikrarsızlık arkadan gelecek. Böylece Türkiye AK Parti iktidarından kurtulacak. AK Parti hala Türkiye'den en güçlü siyasi partidir. En son yapılan anketlere göre yüzde 50 bandındadır."
 
"ABİLERİNDEN İZİN ALMADAN YAPMASI HOŞLARINA GİTMEDİ"
 
Şahin, Türkiye'yi sevmeyen, gelişmesinden rahatsız olan, dünyada itibar kazanmasından rahatsız olanların olduğunu anlatarak şunları söyledi:
 
"Dünyada her ülkenin rakipleri olabilir. Bununlar komşular ya da diğer ülkeler olabilir. Bir takım Uluslararası kuruluşlar ve parasal alanda etkin güçleri olabilir. Onlarda Türkiye'nin bazı uygulamalarından dolayı rahatsız olabilir. Türkiye'de böyle bir iktidarın varlığı, Türkiye'yi yönetiyor olması onları rahatsız ve huzursuz ediyor olabilir. Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin başından gitmelidir diye düşünebilirler. Yapmış oldukları açıklamalarda bunu açıkça hissettiriyor. AK Parti'nin kurulduğu günden beri izlemiş olduğu siyaset, yönetim anlayışı bağımsız bir politika eksenine oturdu. Recep Tayyip Erdoğan, bağımsız bir politika takip ediyor. Türkiye ile ilgili alınacak önemli karaları kendisi alıyor. Müttefiklerine danışmıyor, ağabeylerine sormuyor. Çünkü bu zamana kadar hep böyle alıştırmışlar Türkiye'yi yönetenler. Diyorlar ki, Recep Tayyip Erdoğan, başına buyruk gidiyor, kimseye danışmıyor. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan doğru bildiklerini her zaman ve her zeminde dile getiren, dile getirmeyi siyaseti olarak kabul eden bir anlayışa sahip. Kuzey Irak petrollerinin Türkiye üzerinden Dünyaya pazarlanması, Kuzey Irak Bölgesel yönetimi ile görüşerek bu sorunu çözen ve akmasını sağlayan, aracı banka olarak Halk Bankasını kabul ettiren Recep Tayyip Erdoğan'ın bu girişimi ağabeylerinden izin almadan yapması hoşlarına gitmedi."

Sabah



Bu haber 707 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,714 µs