En Sıcak Konular

Sadullah Ergin'den şaşırtan HSYK cevabı

15 Ocak 2014 15:55 tsi
Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, HSYK ile ilgili soruyu 'HSYK'yı sahibine sor' şeklinde yanıtladı.

Adalet eski Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, HSYK ile ilgili bir soruyu, ''Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya'' diye cevapladı.

AK Parti'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun İlçesi'ne bağlı Suçıkağı Köyü'nü ziyaret etti. Köylü kadınların hazırladığı kahvaltıya katılan Sadullah Ergin, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Burada gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ergin'den HSYK'daki gelişmeleri değerlendirmesi istendi. Bunun üzerine Ergin, "Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya" dedi.

Ergin, köylülerle sohbet etmeye devam ederken yolsuzluk operasyonlarına da değindi. Ergin, şöyle dedi:
 

HİÇ KİMSE BABAMIZIN OĞLU DEĞİL

"Geliyorum yolsuzlukla mücadeleye. Yasaklarla mücadele, yoksullukla mücadele bunlarda gerekli şeyleri yaptık hamdolsun. AK Parti 11 yıldır iş başında. AK Parti bir kitle partisi artık. Bu parti içerisinde zaman zaman yanlış yapan olursa AK Parti bunu alır, kenara koyar, doğrularla yoluna devam eder. Şu anda Türkiye'de en çok belediye başkanı olan parti AK Parti. Belediyelerle ilgili zaman zaman şikayetler olur. Usulsüzlük, haksızlık vesaire. Bugüne kadar gelen şikayetlerin incelenmesi için izin vermiştir hükümet. İncelensin, bir yanlışı varsa hesabını versin. Hiç kimse babamızın oğlu değil. Partilimiz de olsa, akrabamız da olsa, kardeşimiz de olsa yanlış yapanın elini keser ayırırız, doğrularla yolumuza devam ederiz. Kimseye eyvallahımız yok. Bu hizmet kervanı memleketin geleceğini belirleyecek bir kervan. Onun için bu yürüyüşü durdurmaya, engellemeye kimsenin hakkı yok."


Bu haber 676 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,702 µs