En Sıcak Konular

Binali Yıldırım: Arkasında duran namerttir!

15 Ocak 2014 11:01 tsi
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, yolsuzluk iddialarına ilişkin, “Yolsuzluk diye bir yaygara gidiyor. İş yapıyor kardeşim, iş yapan adam hata yapar. Yolsuzlukların arkasında duran namerttir” dedi.

Eski Ulaştırma Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Kınık, Bergama ve Dikili ilçelerine ziyaretlerde bulundu. Yolsuzluk ve rüşvet iddiları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Yıldırım, şunları söyledi:

"İş yapmak inisiyatif ister, risk almak istersiniz. Hiç iş yapmazsanız hiç hata yapmazsınız. Hainlik yapmıyorsa hata yapabilir ama hainliğe asla müsaade etmeyiz. ‘Yolsuzluk var' diye bir yaygara gidiyor. İş yapıyor kardeşim, iş yapan adamhata yapar. Yolsuzlukların, arsızlıkların arkasında duran namerttir. Gideceği yere kadar gitsin ama yolsuzluk kisvesi altında bu ülkenin kazanımlarına, temellerine dinamit koymak kimsenin harcı değil. 11 yıllık kazanımı 11 günde tüketmeye kimsenin hakkı yok."

‘HESABINI VERECEK'

Yıldırım, TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y.'nin tutuklanmasına ilişkin soruyu ise "Kim ne yanlış yaptıysa hesabını verecek. Türkiye bir hukuk devleti ama yargı da hukuk adamları da kanunlara uymak mecburiyetindedir. Kanunlar vatandaş için geçerli, onlar için, hukukçular için geçersiz olamaz. Bu operasyonun, soruşturmanın başından beri bir sürü yanlışlar yapılıyor. Bu yanlışların hesabını da herkes verecek" diye yanıtladı.

habertürk

Bu haber 489 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,416 µs