En Sıcak Konular

Ağar, DP’de kalıyor!

16 Ağustos 2007 20:55 tsi
Ağar, DP’de kalıyor! Seçimden sonra ilk kez DP Genel Merkezi’ne giden Ağar’ın, kongreye kadar haftanın 3 günü Genel Merkez’de çalışacağı açıklandı. Genel Başkan Yardımcısı Atalay, “Kongreye kadar tamirat yapacağız” dedi

DP Genel Başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Mehmet Ağar, milletvekili genel seçiminden sonra ilk kez bugün parti genel merkezine gelerek, parti yöneticileri ve il başkanlarıyla toplantı yaptı.

Toplantının ardından basın mensuplarına açılamalarda bulunan Atalay, toplantıda, seçim sonuçlarının değerlendirildiğini ve kongreye kadar yapılacak işlerin ele alındığını bildirdi.

Ağar ilk kez DP’de: Her zaman yuvamızdayız

“Başta genel başkanımız Ağar olmak üzere parti yöneticileri olarak epey bir süre siyasi beyanat vermeyeceğiz” diyen Atalay, “Kongreye kadar olan 3 aylık sürede parti içi tamiratlarımızı ve tüzük tadilatlarımızı yapacağız” diye konuştu.

PARTİ AĞAR’I NASIL KARŞILADI?

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Atalay, “Parti teşkilatı, Mehmet Ağar’ın yeniden partiye dönüşünü nasıl karşılıyor?” sorusu üzerine şunları söyledi:

“Sayın Ağar genel merkeze ilk defa geldi ancak il başkanları ve bazı parti yöneticileriyle zaten görüşüyordu. İl başkanlarının büyük bölümü seçim sonucundan Sayın Ağar’ın tek başına sorumlu olmadığını ve merkez sağdaki kan kaybının kendisinden kaynaklanmadığını söylediler.”

Atalay, “Bazı parti yöneticilerinin Ağar’ı karşılamaya gelmediği görüldü. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu, “Sayın Ağar’ın partiye geleceği belli değildi. Duyuru yapmadık. Bazı il başkanlarının ‘Genel Başkan partiye girmeden Ankara’yı terk etmeyeceğiz’ yaklaşımlarını kendisine ilettik. Kendisi de buna olumlu yanıt vererek, genel merkeze geldi” diye yanıtladı.

“Ağar Genel Başkanlığa yeniden aday olacak mı?” sorusu üzerine, bu konuda bir şey söyleyemeyeceğini ifade eden Atalay, Ağar’ın bundan sonra haftanın 3 günü parti genel merkezinde çalışacağını ve isteyen teşkilat mensuplarıyla görüşeceğini ilettiğini de bildirdi.



Bu haber 563 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,379 µs