En Sıcak Konular

Kamer Genç'ten Arınç'a sitem dolu sözler!

14 Ocak 2014 17:00 tsi
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Bülent Arınç'ın kendi partisindeki saldırgan, küfürbaz ve kavgacı bir milletvekili ile beni mukayese etmesi, beni son derece rahatsız etmiştir ve rencide etmiştir" dedi.

Genç, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Siz Zeyid Aslan'ı örnek göstermeye kalkarsanız, bir başkası da Kamer Genç'in yaptıklarından başlar, öbürü Veli Ağababa'yı söylerken beriki başka bir isim de söyleyebilir, al birini vur ötekine, birbirinden farkı kalmaz" sözlerine işaret ederek, şöyle konuştu:

BENİM AĞZIMDAN SİNKAFLI KÜFÜR ÇIKMAMIŞTIR

"Dün, Hükümet Sözcüsü olarak sahneye çıkan Bülent Arınç'ın kendi partisindeki saldırgan, küfürbaz ve kavgacı bir milletvekili ile beni mukayese etmesi ve 'AKP'de bizim bu milletvekilimiz varsa CHP'nin de Kamer Genç'i var' şeklinde bir mukayese yaparak 'Al birisini vur ötekisine' demesi beni son derece rahatsız etmiştir ve rencide etmiştir. 30 küsur yıldır TBMM'de görev yapan bir insanım, benim ağzımdan sinkaflı bir kelime çıkmamıştır. Bülent Arınç niye hep beni mukayese ediyor? AKP'liler niye beni hedef alıyor? Ben, siyasi hayatım boyunca daima demokrasi, insan hakları, dürüstlük ve yolsuzluklarla mücadeleyi hedef aldım."

KİMSEYE HAKARET DE ETMEM DAYAK DA ATMAM

Destek veren herkesin hükümetin icraatlarına ortak olduğunu ifade eden Genç, "Türkiye'de hukuk askıya alınmış vaziyette. Türkiye'de herkesin hakkını kendisi araması gibi fiili bir durum ortaya çıkmıştır" dedi.

Ülkesini, milletini seven bir insan olduğunu anlatan Genç, "İnsanlara saygılı bir insanım. Kimseye ne hakaret ederim. Şimdiye kimseye kadar bir tokat atmış değilim ama beni getirip de bu kadar ortada kişiliği olmayan bir kişi ile mukayese etmek bana göre insanlığa yapılan en büyük hakarettir" diye konuştu.

Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,615 µs