En Sıcak Konular

Azer Bülbül konserinde dehşet

16 Ağustos 2007 20:34 tsi
Azer Bülbül’ün konserinde çıkan kavgada yaklaşık 50 kişinin saldırısına uğrayan Selim Yılmaz, öldüresiye dövüldükten sonra bıçaklandı.

Linç’ gibi olayda polis, öfkeli kalabalığın elinden havaya ateş açarak ağır yaralı halde kurtardığı Yılmaz’ı kelepçe takarak hastaneye götürdü. Ancak Yılmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
Arabesk şarkıcısı Azer Bülbül, çıktığı turne kapsamında Elazığ’ın Yaklaşık 500 kişinin izlediği konser sırasında iddiaya göre Selim Yılmaz, ön sıralarda yer almak için bir grupla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yılmaz, sahne arkasına kaçarak kendisini korumaya almak istedi. Ancak burada da grubun saldırısına uğrayan Yılmaz, bu kez elindeki bıçakla Azer Bülbül’ün şarkı söylediği sahneye fırladı.
     
SAHNEDE DE SALDIRDILAR

Ancak konseri izleyenlerden bir grup Selim Yılmaz’ı sahnede elinde bıçakla görünce, bu kez ellerinde geçirdikleri bira kasaları, bira şişeleri, sopalar, sandalyeler ve sahne merdivenleriyle saldırdı. Aldığı darbelerle yere düşen Yılmaz’ı sahneden indiren öfkeli kalabalık bu kez yerde dövmeye başladı. Yaklaşık 50 kişinin saldırısına uğrayan Yılmaz’ı öfkeli grubun elinden polis havaya ateş açarak kurtardı. Ancak yaşanan arbedede aldığı darbelerle baygın olan Yılmaz’ın bu arada bıçaklandığı da belirlendi.
     
POLİS KELEPÇE TAKIP HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Polis, Selim Yılmaz’ı öfkeli kalabalığın arasından kurtardıktan sonra ellerini arkadan kelepçeledi. Polis minibüsüne bindirilen Yılmaz, yaklaşık 100 metre uzaklıktaki Karakoçan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bir dinlenme tesisinde kasiyer olarak çalıştığı belirtilen Selim Yılmaz, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Doktorlar ilk belirlemelere göre baldırından bıçaklanan Yılmaz’ın kan kaybından yaşamını yitirdiğini söyledi. Yılmaz’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Elazığ Fırat Üniversitesi Fırat Tıp Merkezi’ne gönderildi. Polis, olaydan sonra yaklaşık 10 kişiyi gözaltına alırken, geniş çaplı soruşturma başlattı. Selim Yılmaz’ın konser öncesinde şarkıcı Azer Bülbül'le çektirdiği hatıra fotoğrafında neşe içinde poz verdiği görüldü.



Bu haber 951 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,414 µs