En Sıcak Konular

Roberto Mancini için şok iddia

10 Ocak 2014 15:22 tsi
Mancini'nin Galatasaray serüveni çok kısa sürebilir. Sarı kırmızılıların İtalyan teknik adamı, kendisine daha önceden garanti edilen ancak yerine getirilmeyen sözlerden dolayı oldukça rahatsız.

Eurosport'un edindiği bilgilere göre Mancini'nin özellikle transfer politikasından oldukça rahatsız olduğu ve ocak ayı içinde istifasını verebileceği ifade edildi.

Mancini çok kızgın

İtalya'da yayın yapan Football Italia'nın haberine göre Mancini, kış transfer sezonunda istediği takviyelerin yapılmamasına çok kızgın. İngiliz basınına dayandırlarak yapılan haberin detayında, Roberto Mancini'nin kendisine verilen sözlerin tutulmamasından dolayı oldukça sinirli. Takıma katılan oyunculardan haberdar olmadığı ifade edilen İtalyan hocanın, Telles transferi yüzünden de gerginlik yaşadığı ifade edildi. Mancini'nin takıma katılmasını istediği hiçbir futbolcunun alınmaması ve yönetimin kendi transfer politikasını yürütmesi tecrübeli teknik adamı istifanın eşiğine getirdi.

İstifanın sebebi transfer olur

İngiliz basınında çıkan haberde ise Mancini'nin Tottenham ile görüşebileceği ve Galatasaray macerasının oldukça kısa süreceğine yer verildi. Takımdaki revizyonu bir türlü gerçekleştirememesi Mancini'nin en önemli istifa nedeni olarak gösterildi. İngiliz basını Mancini'nin istifa edebilme olasılığının ise oldukça yüksek olduğunu özellikle belirtti. Ayrıca Tottenham'ın mancini'ninm Galatasaray'dan istifasını beklediği de haberibn detayında yer aldı.

Aysal'dan 'teknik sebep' açıklaması

Bugün Ünal Aysal'ın yaptığı kısa basın toplantısında da transferlerde teknik sebeplerden dolayı aksaklıklar olduğunu ifade etmesi, akıllara Mancini'nin transfer politikasını beğenmemesini getirdi. İtalyan hoca Tellesi'i ısrarla istemiş ancak Brezilyalı oyuncu uçağa binerken gönderilen yeni sözleşme şartları yüzünden Gremio'ya dönmek zorudna kalmıştı.

Bu haber 641 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,752 µs