En Sıcak Konular

Köksal: Bunlar normal değişiklik

8 Ocak 2014 21:43 tsi
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, bazı illerdeki emniyet müdürlerinin değişmesi ile ilgili konuştu.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, bazı illerdeki emniyet müdürlerinin değişmesi ile ilgili, "Aslında bu kararnamenin normalde teamüllere baktığımız zaman kasım aylarında çıkması gerekiyordu, o aylarda çıkmadı. Bunlar normal bir değişikliktir." dedi.

Oğuz Kağan Köksal, yaptığı açıklamada, emniyette yapılan atamaların olağan tayinler olduğunu savunarak, "Kendim görev yaptığım dönemde de 17 daire başkanının yerini değiştirdim. Son çıkan emniyet müdürleri kararnamesi aslında gecikmiş bir kararname. Aslında bu kararnamenin normalde teamüllere baktığımız zaman kasım aylarında çıkması gerekiyordu, o aylarda çıkmadı. Bunlar normal bir değişikliktir. Genellikle bakanlar değiştikçe kendi çalışmalarında ilgili kişiler de değişiklik yapacak. Bunlar olağan bir şeydir. Giden de bizimdir, gelen de bizimdir. Dolayısıyla hiçbir şekilde bunun altında bir şey arayıp da rahatsızlığa meydan verecek şeye girmenin anlamı yok." şeklinde konuştu.

Köksal, Genelkurmay Başkanlığı'nın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na, 27 Aralık 2013 tarihinde yaptığı suç duyurusu ile ilgili soru üzerine ise suç duyurusunda bulunmanın herkesin hakkı olduğunu belirterek, Genelkurmay Başkanlığı'nın da bu noktada kurumsal olarak bir suç duyurusunda bulunduğunu, konu ile ilgili kararı adli makamların vereceği ifade etti.

cihan



Bu haber 718 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,170 µs