En Sıcak Konular

DP İl Başkanları'ndan Ağar'a destek

15 Ağustos 2007 18:18 tsi
Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında DP Genel Başkan Mehmet Ağar'ın yeniden partiye dönmesi konusunda görüş birliğine vardıklarını ifade etti.

Ankara'da gerçekleştirilen DP İl Başkanları toplantısında, istifa eden genel Başkan Mehmet Ağar'a "kal" baskısı yapan il başkanları amacına ulaştı. DP Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik, "81 il başkanının katıldığı toplantıda genel başkanımızın yeniden partiye dönmesi konusunda yaptığımız girişimler olumlu sonuçlandı. Genel başkanımıza ihtiyacımız var." dedi.

DP Denizli İl Başkanı Çelik, 22 Temmuz'da alınan başarısız sonuçlardan partideki herkesin sorumluluğunun bulunduğunu belirterek, "Genel başkanlıktan istifa eden Mehmet Ağar ender bulunan bir devlet ve siyaset adamıdır. Partimizin milletvekili genel seçiminde aldığı başarısızlık, tek başına kendisine yüklenemez. Ortadaki başarısızlıktan hepimiz sorumluyuz." diye konuştu.

Anavatan Partisi ile birleşme sürecinin partilerine büyük zarar verdiğini dile getiren Çelik, "Seçim öncesinde Anavatan Partisi ile birleşme çabasına girmemiş olsaydık 22 Temmuz seçimlerinde baraj sorunu yaşamayacaktık. Bu süreç bize zarar verdi." şeklinde konuştu.

Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında Ağar'a yeniden partiye dönmesi konusunda baskı yaptıklarını vurgulayan Çelik, "Genel başkanımızın partiden ayrılmasının mahsurlu olacağını kendisine bildirdik ve kendisinden genel başkanlığa devam etmesini istedik. Çünkü olağan kongreye vekaleten görevi yürüten bir genel başkanla gidilmesinin sakıncalı olduğunu düşünüyoruz. Sayın Ağar, düşüncelerimizi olumlu gördü ve yeniden partiye döndü. Bu nedenle son derece sevinçliyiz." dedi.
 
Zaman

 



Bu haber 495 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,025 µs