En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu: Bayraktar delikanlı gibi davrandı

25 Aralık 2013 21:31 tsi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasına ilişkin, "Sayın Erdoğan Bayraktar delikanlı gibi davrandı, inandığı şeyleri söyledi" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasına ilişkin, "Sayın Erdoğan Bayraktar delikanlı gibi davrandı, inandığı şeyleri söyledi. 'Başbakanın verdiği talimatları yerine getirdim. Eğer o talimatlar yanlışsa yolsuzluğa kaynaklık yapıyorsam önce yargılanması gereken, istifa etmesi gereken kişi Erdoğan'dır' dedi. Bir Karadenizli delikanlı gibi davrandı" dedi.
 
Kılıçdaroğlu, Ankara'dan Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla geldiği Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.
 
Kemal Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin Erdoğan Bayraktar'ın istifası ve yaptığı açıklamalar hakkındaki görüşlerini sorması üzerine, "Sayın Erdoğan Bayraktar, delikanlı gibi davrandı, inandığı şeyleri söyledi. 'Başbakanın verdiği talimatları yerine getirdim. Eğer o talimatlar yanlışsa yolsuzluğa kaynaklık yapıyorsam önce yargılanması gereken, istifa etmesi gereken kişi Erdoğan'dır' dedi. Bir Karadenizli delikanlı gibi davrandı" diye konuştu.
 
Kılıçdaroğlu, yeni bir operasyon yapılacağı iddiaları hakkında da şunları söyledi:
 
"Yolsuzluk, nerede yapılırsa üzerine kararlılıkla gidilmesi lazım. Bu ülkede 76 milyon yurttaşın, bu devlette hakkı vardır, payı vardır. Herkes vergi veriyor bu ülkeye. Dolayısıyla yolsuzluklara karşı bütün yurttaşların duyarlı olması lazım. Varsa bir yerde yolsuzluk, onun üzerine devletin yetkili organlarının kararlılıkla gitmesi gerekir. Hükümetin yapması gereken de bu işin önünü açmaktır."

aa


Bu haber 603 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,832 µs