En Sıcak Konular

Eski FB'li Serhat: FB'nin bize karşı şansı yok!

14 Ağustos 2007 19:59 tsi
Eski sarı-lacivertli futbolcu Serhat Akın, yarınki maç ile ilgili 'Fenerbahçe'nin bizim karşımızda fazla şansı yok' dedi

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki rakibi Belçika'nın Anderlecht kulübüyle olan sözleşmesi süren sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Serhat Akın, Anderlecht'i turu daha yakın taraf olarak gösterdi.

Serhat Akın, kendisine ait ''www.serhatakin9.com'' adlı web sitesinde yer alan yazısında, Anderlecht'in, eski takımı Fenerbahçe ile eşleşmesinin büyük tesadüf olduğunu vurgulayarak, ''Bir tarafta beni ben yapan ve bugünlere taşıyan Fenerbahçe, bir tarafta ise ekmek paramı kazandığım kulübüm Anderlecht. Yani duygularımla mantığımın çarpışması. Ama tabii ki her ne kadar gönlüm Fenerbahçe'nin tur atlamasını istiyorsa da mantığım kulübümün yoluna devam etmesini söylüyor'' dedi.
     
Kadroda yok

Serhat Akın, şunları kaydetti:

''Aslına bakarsanız belki de Fenerbahçe'ye karşı sakatlığım nedeniyle oynayamayacak olmak benim için büyük şans. Yoksa çok zorlanırdım. Netice Fenerbahçe'ye karşı forma giyme şansı bulabilseydim, terimin son damlasına kadar mücadele ederdim. Fırsat bulasaydım gol ya da gollerimi atmak için tereddüt bile etmezdim. İşte profesyonellik böyle bir şey.

Öte yandan üzücü bir geçek de var. Maalesef Fenerbahçe'nin bizim karşımızda pek fazla şansı bulunmadığını düşünüyorum. Her ne kadar Roberto Carlos gibi bir flaş transferle kadrosunu güçlendirmiş olsa bile, Avrupa kupalarında Anderlecht kadar tecrübeli olmayışı ve kaybedecek çok şeyinin bulunması Fenerbahçe'nin en büyük dezavantajı.

Bir Türk olarak izlemesi bile benim için çok zor olacak diyebilirim.'' Geçirdiği ağır sakatlık sonrası kendisini toparlamanın uzun zaman aldığını anlatan Serhat Akın, ''Ama Allah'a çok şükür artık çok iyiyim. Önümüzdeki hafta antrenmanlara başlıyorum. Deyimi yerindeyse hani, bomba gibiyim. Bir an önce yeşil sahalarla buluşup, gollerime kaldığım yerden devam etmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Serhat ayrıca, ''Transfer zor iş bir futbolcu için. Karar vermek, kulüp değiştirmek öyle çok kolay değil. Nitekim ben de bu kararsız dönemi yaşıyorum. Birçok transfer teklifi aldım. Kimisinin vizyonu ve misyonu yok, kimisi ise maddi açıdan tatminkar değil. Bonservisim konusunda kulübüm her türlü kolaylığı göstereceği garantisini bana verdi. Ama ben geçtiğimiz senelerde yaşadığım tatsızlıklar sonrası, aslında Anderlecht'i pek istememe rağmen profesyonelce düşünerek Belçika'da kalmanın benim için en doğru seçenek olduğuna karar verdim'' değerlendirmesini yaptı.

Milliyet



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,265 µs