En Sıcak Konular

'Gül için artık dönüş yolu kalmadı'

13 Ağustos 2007 23:32 tsi
'Gül için artık dönüş yolu kalmadı' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün yarınki açıklamasında 'Aday değilim' deme ihtimalinin olmadığını söyledi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan parti kurmayları, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün yarın muhalefet turuna çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı adaylığı sözkonusu olan Abdullah Gül'ün bir ekiple birlikte muhalefet partilerini ziyaret etmesine ilişkin görüşün mütalaa edildiğini ve uygun görüldüğünü belirten Yazıcı, bu çerçevede yarın bir program yapıldığını söyledi. Yazıcı, bu ziyaretler gerçekleştikten sonra Gül'ün basına bir açıklama yapacağını dile getirdi.

Heyette kimlerin olduğunun sorulması üzerine Yazıcı, muhalefet turunda Gül'e iki genel başkan yardımcısı ile iki bakanın eşlik edeceğini bildirdi. Gazetecilerin "Abdullah Gül'ün yarınki açıklamasında 'Ben aday değilim' deme ihtimali var mı?" sorusuna karşılık Yazıcı, "Valla herhalde yok" cevabını verdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Ergün, bugün için bir açıklama olmayacağını belirterek, "Yarını bekleyin. Bir çalışma var. Açıklama yarın olacak" dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen de, gazetecilerin soruları üzerine, Abdullah Gül'ün yarın muhalefet partilerini ziyaret edeceğini belirterek, "Sadece bu kadarını söyleyebilirim. Muhalefet turunu MYK'da kararlaştırdık" değerlendirmesini yaptı.

 



Bu haber 347 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,292 µs