En Sıcak Konular

Arınç: Belediye başkanlığını da kazanacak

5 Aralık 2013 12:46 tsi
Başbakan Yardımcısı Arınç, "AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen milletvekili olduğu dönemde de çok başarılıydı, inşallah belediye başkanlığını da kazanacak" dedi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce (BYEGM) düzenlenen 25'inci "Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları" programına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Başbakan Yardımcısı Arınç beraberinde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanı Murat Güneştekin ile bir süre görüşen Arınç, parti binasından çıkışta partililere hitaben yaptığı konuşmada, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Ekmen'i takdim eden Arınç, şöyle dedi:

"Sizlere büyük bir hediye, büyük bir emanet getirdik. Batman Belediye Başkan adayımız Mehmet Emin Ekmen beyi sizlere takdim ediyorum. Rabbim önümüzdeki seçimlerde Mehmet Emin Ekmen beyi, parti teşkilatlarımızı, bütün ilçelerimizi başarılı kılsın. Mehmet Emin bey milletvekili olduğu dönemde de çok başarılı bir kardeşimizdi. İnşallah belediye başkanlığını da kazanacak. Sizlerin gayretleri ve desteğiyle Allah da nasip ederse Batmanımıza güzel hizmetler yapacak.

Bugün bu dualarımız ve dileklerimizle geldiğimiz Batman'a Ankara’dan tüm arkadaşlarımızın selamlarını getirdik. Akşam saatlerinde yine birlikte olacağız. Daha çok konuşacağız. Daha çok gönülden gönüle irtibatımızı inşallah kuracağız. Burada büyük bir toplantı var, onun için geldim. Benim bakanlığıma bağlı kuruluşlarla medya eğitim semineri yapıyoruz. Çok değerli gazeteciler geldi. TRT Genel Müdürü, Anadolu Ajansı Genel Müdürü, RTÜK Başkanı hepsi burada."

aa

Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,554 µs