En Sıcak Konular

Bu hafta yine kavrulacağız!

12 Ağustos 2007 23:55 tsi
Bu hafta yine kavrulacağız! Yine kavurucu sıcaklara mahkum oluyoruz. Sıcaktan bunalacağız. İşte haritalı hava raporu...

İstanbul’da parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Yarın Anadolu yakasında hafif yağmur olasılığı var. Ankara’da sıcaklık yüksek. İzmir’de rüzgar sadece öğle saatlerinde sertleşiyor. Adana’da da hava güneşli ve rüzgarlı. İstanbul 32, Ankara 38, İzmir 33, Bursa ve Adana 34 derece.

Marmara genelinde hava parçalı bulutlu. Bugün Trakya’da yarın ise Kocaeli-Sakarya çevrelerinde yaz yağmurları bekleniyor. Sıcaklık haftanın ilk yarısı biraz azalsa da, Çarşamba’dan itibaren yeniden artacak. Bugün Edirne 33, Balıkesir 35, Sakarya 34 derece.

İç Anadolu Bölgesi’nde Pazartesi günü Eskişehir çevresinde artacak bulutlanma, yerini kısa süreli yağmurlara bırakabilir. Bugün Konya ve Eskişehir 35, Sivas 37 derece.

Ege’de nem oranı ve hissedilen sıcaklık yüksek. Ancak hafta başında karayele dönerek kuvvetlenecek rüzgar, havayı biraz serinletecek. Bugün Denizli 36, Muğla ve Kütahya 33 derece.

Akdeniz’de güneyli rüzgar kıyılarda sert esmeye devam ediyor. Bu da nem oranı ve hissedilen sıcaklığın yüksek olmasına neden oluyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sıcaklık yine 40 dereceye yakın seyrediyor. Antalya 33, Diyarbakır 42 derece.

Doğu Anadolu genelinde hava sıcak. Pazartesi gününden itibaren Kars çevresinde yeniden yağmur görülecek. Bugün sıcaklık Erzurum’da 33, Malatya’da 40, Van’da 30 derece.

Karadeniz’de hava genelde parçalı bulutlu. Bölgede önemli bir yağış beklenmiyor. Hafta başında ise yeniden yaz yağmurları görülecek. Bugün Trabzon 32, Samsun 33, Bolu 34 derece.

İstanbul'da 1 hafta yağış yok

İstanbul genelinde önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul için önümüzdeki hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. Hafta içi sıcaklıklar ise mevsim normallerinin birkaç derece üzerinde seyredecek.Buna göre, İstanbul için hava sıcaklığı hafta genelinde 31-32 derece civarında olacak. En düşük hava sıcaklığı ise 28 dereceyle Çatalca'da yaşanacak.

HARİTALI HAVA RAPORU

internethaber



Bu haber 401 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,698 µs