En Sıcak Konular

Kıyameti kopartacak yazarlar...

12 Ağustos 2007 14:10 tsi
Kıyameti kopartacak yazarlar... Serdar Turgut'un bugünkü yazısında iki köşe yazarından bahsetti. Bu yazarları yan yana namaz kılarken görmek için servet ödeyeceğini söyledi ve "Kiliseye gitseler, ben mutlaka günah çıkaracakları kabine sızardım" dedi. Peki kim bu yazarlar?

Serdar Turgut'un köşe yazısı:

Sabetay-Tur sunar

Gelmiş geçmiş tüm komplo teorilerinin anası diye tanımlanabilecek yazı, önceki gün Yeni Şafak gazetesinde Taha Kıvanç imzasıyla çıktı.

İyi bir komplo teorisi, iyi bir yazarın eline geçtiği zaman sonucun tadına doyulmaz. Fehmi Koru’nun (Taha Kıvanç) komplo teorisi yeme de yanında yat cinsindendi.

Anladığım kadarıyla ‘Rodos protokolü’ denilen bir şey varmış. Bu protokolün oyuncuları ise Aydın Doğan, Mehmet Y. Yılmaz, Ertuğrul Özkök ve Taylan Bilgel imiş. Bu dörtlü, arada bir toplanıp Türkiye ile ilgili kritik kararlar alıp bunları istedikleri gibi uygulatıyorlarmış.

Bu dörtlünün bir araya eğlenmek için geldiklerini bilmesem bu teoriye en başta ben inanacaktım, çünkü ben kolay inanan bir insanım. Uzaylıların da olduğuna inanıyorum mesela.

Neyse amacım kocaman bir komplo teorisini deşifre etmek filan değil. Kıvanç, bu dörtlünün bayramda Rodos Adası’na gidip, İbrahim Paşa Camii’nde namaz kılacaklarını yazmış, işte buna taktım. Bildiğim kadarıyla Ertuğrul Özkök eğer mümkünse üç adamla birlikte seyahate çıkmayı prensip itibarıyla baştan reddeder. İlla da dört kişilik bir grupla yurtdışına çıkacaksa, bunu sadece şarap içmek için yapar o kadar. Hedeflerinin arasına namaz kılmak ne zaman girdi bilmiyorum. Namaz kılmayı ne zaman öğrendi o da meçhul. Özkök bilse bilse cenaze namazını iyi bilir, onu da başka arkadaşlarını taklit ederek öğrenmiştir. Son dönemde o kadar ortak arkadaşımız öldü ki; ikimiz de fazla pratikten dünyanın en iyi cenaze namazı kılan ikilisi olarak ortaya çıkacağız yakında.

Aslında Ertuğrul ile Mehmet Y. Yılmaz’ı yan yana namaz kılarken görmek için birçok insan için servet sayılabilecek bir miktarda parayı, seve seve gözden çıkarabilirim. Benim için daha büyük fantezi eğer Katolik olsaydık ortaya çıkardı. Bunlar kiliseye gitseler, ben rahibi bir şekilde ayarlayıp mutlaka günah çıkaracakları kabine sızardım. Burada amacım Aydın Doğan’ın günah çıkarmasını dinlemek değil onunkilerin çok zevkli olacağını tahmin etmiyorum, ama Ertuğrul Özkök ile Mehmet Y. Yılmaz’ın günahları tahmin ediyorum ki hayli heyecanlı olmalı.

Burada tek sorun, ikisinin de profesyonel yalancı olmalarıdır. Günah çıkarırken bile yalan söyleyeceklerinden eminim ben. Anlattıklarının hangisi doğru, hangisi değil çıkarmak mümkün olmaz. Rahip ise hangilerini ciddiye alıp affedeceğini katiyen bilemez bana göre.

Dördü bir günde arka arkaya günah çıkarmaya karar verdiklerinde ise kıyametin kopması da olasılıktır. Çünkü hiçbir ilahi düzen bu kadar fazla günahı bir anda duymayı mümkün değil kaldıramaz, ilahi düzen de çöker bunlar yüzünden.

Akşam

 

 



Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,728 µs