En Sıcak Konular

UFO ihbarlarında artış!

9 Ağustos 2007 18:39 tsi
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma merkezi Derneği Başkanı Haktan Akdoğan, son birkaç aydır bazı ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de "UFO ihbarlarında artış" olduğunu öne sürdü.

Dernek merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Akdoğan, bu gözlemlerin bir kısmının vatandaşlar tarafından video kameralarıyla filme alındığını ya da fotoğraflandığını belirterek, görüntülerin incelenmek üzere kurumlarına gönderildiğini ifade etti.
     
"Gözlemlerde ve filme alınan görüntülerde genellikle bu ışıklı cisimlerin sayılarının bazen 1 bazen de 3, 7, 10, 15’e kadar çıkabildiğini" iddia eden Akdoğan, dünya "UFO" literatüründe zaman zaman görülmüş olan çoklu UFO filolarına Türkiye’de de ilk defa tanık olunduğunu belirtti.
     
Akdoğan, gece ve gündüz saatlerinde çekilen film ya da fotoğraflarda görünen cisimlerin hareket ettiklerini, sağa, sola, aşağı ve yukarı manevralar yaptıklarını belirterek, zaman zaman değişik rotalarda hareket eden ve birleşip ayrılan bu cisimlerin hiçbir şekilde ses çıkartmadıklarını söyledi.
     
Gece ve gündüz çekilen görüntülerde maddesel formları ve şekilleri çok net ortaya çıkan bu cisimlerin kanat ve kuyruğu bulunmayan, oval, disk veya puro şeklindeki cisimler olduklarını ifade eden Akdoğan, bu cisimlerin karakteristik özelliklerinin ve yaptıkları manevraların konvansiyonel teknolojiyle açıklanamadığını iddia etti.
     
Haktan Akdoğan, bu cisimlerin "UFO" oldukları hususunda, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Derneği olarak görüşlerinin kesinlik kazandığını söyledi.
     
Akdoğan, cisimlerin görüldükleri bölgelere değinirken, "UFO’lar genellikle askeri üslerde, nükleer santrallerin olduğu bölgelerde, uranyum, altın, bor gibi yeraltı kaynaklarının bulunduğu yerlerde sıklıkla gözlemleniyor" dedi.

milliyet



Bu haber 414 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,395 µs