En Sıcak Konular

Bugün bu yollara dikkat!

4 Ekim 2013 09:43 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Piraziz-Tirebolu yolunun Giresun şehir geçişi Gemilerçekeği Mahallesi Balıkçı Barınağı karşısında yapılacak yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 30. kilometresinde heyelan nedeniyle ulaşım Selimiye tünelinden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Hekimhan-Malatya yolunun 0-20. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

O-3 Otoyolunun Basın Ekspres bağlantı yolunun İkitelli Kavşağındaki Ayamama Deresi ıslah için yeni betonarme kanal ve alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle Atatürk Havalimanı-Mahmutbey Batı Kavşağı yönündeki İkitelli Kavşağında çalışmanın yapılacağı kesim trafiğe kapatılarak ulaşım yan taraftaki servis yolundan sağlanıyor.

Güneyyurt-Ermenek yolunun Güneyyurt şehir geçişinde beton yapı elemanları, yol kaplaması ve tretuvar yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 29-31. kilometreleri (Gülnar ilçesi-Büyükheceli beldesi 133-135. kilometreleri) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 15.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Eskişehir-Seyitgazi- Afyonkarahisar yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

TEM Otoyolunun Ümraniye Kavşağı-Mahmutbey Batı Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 23.00-06.00, Cumartesi-Pazar günleri 23.00-08.00 saatleri; Kavacık-FSM arası çalışmalar ise 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak olup, çalışılan şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak, kavşak kollarında yapılan çalışmalarda trafik alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı 100-130. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Bolu il sınırı-Akıncı kesimi 31-33. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü sağlanıyor.

O-4 Otoyolunun İzmit Batı Kavşağı-Gebze Kavşağı kesiminde orta refüj aydınlatma sistemleri yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 06.00-20.00 saatleri arasında Ankara-İstanbul istikametinde soldan bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı (Akşehir-Bağkonak) yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 5-9. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Bartın-Safranbolu-Kastamonu (Safranbolu Çevre) yolunun 41-42. kilometreleri arasında heyelan oluşması sonucu yolda daralma nedeniyle ulaşım aralıklı sağlanıyor, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Muğla-Kale yolunun 34-42. kilometreleri arasındaki asfalt ve yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılarak, geçişler kontrollü sağlanacak.

aa

Bu haber 516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,896 µs