En Sıcak Konular

Şaka mı dedim 10 gün sonra olay gerçekleşti

27 Eylül 2013 16:59 tsi
Şaka mı dedim 10 gün sonra olay gerçekleşti Modacı Barbaros Şansal, "palalı saldırgan" konusunda CHP'ye yönelik iddialarının gerçek olup olmadığını ortaya çıkarmanın hukukun görevi olduğunu söyledi.

 Modacı Barbaros Şansal, "palalı saldırgan" konusunda CHP'ye yönelik iddialarına ilişkin, "Belki tesadüftür belki gerçekten planlanmıştır, onu bulmak, araştırıp çıkarmak benim değil savcıların ve hukukun görevi" dedi.

Şansal, beraberinde tiyatro oyuncusu Levent Kırca ile yurtlarının değiştirilmesi nedeniyle mağdur olduklarını savunan ve bu nedenle Ege Üniversitesi Yerleşkesi'nde birkaç günden bu yana kurdukları çadırlarda eylem yapan öğrencileri ziyaret etti.

Bir süre öğrencilerle görüştükten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Şansal, ifadelerinin "palalı saldırganı CHP çıkardı" şeklinde anlaşılmaması gerektiğine işaret etti.

Şansal, "Benim söylediğim İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli birinin danışmanının Taksim Meydanı'nda yanımda diğer şahitler olduğu halde anlattığı bir olaydır. Hatta 'şaka mı yapıyorsun?' dedim. 10 gün sonra da bu olay gerçekleşti. Olay bundan ibarettir" diye konuştu.

Söz konusu diyalogun geçtiği gün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de meydanda olduğunu aktaran Şansal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Palalı saldırgan konusunu Gürsel Tekin söyledi demedim. İfadelerim açıktır, kayıtları açın izleyin. Ben sadece İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli CHP'li bir kişinin danışmanının bana söylediği sözlerdir dedim. Hatta ben ona 'Şaka mı yapıyorsun?' dedim 10 gün sonra da bu olay gerçekleşti. Belki tesadüftür belki gerçekten planlanmıştır, onu bulmak, araştırıp çıkarmak benim değil savcıların ve hukukun görevidir. AK Parti'den yapılan 'savcıları göreve davet ediyoruz' çağrılarını izlemedim. Ancak, beni savcılığa çağırırlarsa giderim."

AA



Bu haber 845 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,182 µs