En Sıcak Konular

Fikret Orman'dan açıklama

23 Eylül 2013 16:57 tsi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi.


İşte Orman'ın konuşmalarından kısa başlıklar;

"SAVCI YA DA POLİS DEĞİLİZ"
Öncelikle konuşmama başlamadan evvel bugün soru cevap yapmayacağımı açıklamak istiyorum. Dün akşamki olaylarla ilgili kurumsal görüşümü açıklayacağım.

Beşiktaş bir spor kulübüdür ve bizim konularla ilgimiz ve kulübümüz adına yapacağımız açıklamalar sporla alakalıdır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir ve BJK'nin başkanlık makamı, ne polis ne de savcılık makamıdır. Dün akşamki olaylarla ilgili başka organizasyonlar var ise bunu yetkili kurumlar ortaya çıkaracaktır. Bize düşen de onlara gerekli konularda yardımcı olmaktır.

"90+2'YE KADAR SAHAYA PEÇETE BİLE ATILMADI"
90+2'ye gelene kadar sahaya bir peçete bile atılmadı. Olayların başladığı andan itibaren de statta bulunan 75 bini aşkın seyircinin hiçbirisi olaylara karışmamış ve sahada yaşanan olayları ıslıklamışlardır. İçeri giren kişileri Beşiktaşlı olarak nitelendirmiyorum.

Bütün kamuoyunun takdiridir ki taraftarımızla olan duruşumuz çok nettir. Hiçbir taraftar grubuna tavizkar olmayan bir yönetimiz. Taraftarla bilet ilişkisine girmeyen bir yönetim anlayışımız var. Geçen sezon kapalı tribünün maçlarda boş kalması pahasına taviz vermedik.

"SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"
Dünkü olaylarda Beşiktaş mağdur taraftır. Avustralya'dan bile dünkü maça gelenler vardır. Anadolu'nun her yerinden insanlar maça geldiler. Bu maçta bu olaylar nedeniyle ortaya çıkan fotoğraf beni ve camiamı üzmüştür. Dün sahaya atlamanın haricinde hiçbir kamu malına zarar verilmemiştir. Futbol takımı içeri geçtikten sonra olaylar alevlenmiştir.

Beşiktaş Kulübü bugün itibariyle savcılığı suç duyurusunda bulunmuştur. Sorumlu kişiler hakkında maddi tazminat davası açılacaktır. Güvenlik şirketiyle de sözleşmemizi feshedeceğiz. Dünyanın hiçbir yerinde güvenlik görevlileri taraftardan kaçmaz.

Kulübümüze zarar veren bu kişileri bir daha stadımızda görmek istemediğimizi kendi yöntemimizle cezalarını vererek göstereceğiz.

FIRAT AYDINUS'A GÖNDERME!
Her ne kadar bu kadar formsuz ve böyle bir derbiye nasıl atandığını anlayamadığım bir hakem maçı çığrından çıkarsa da kimsenin sahaya atlamaya hakkı yoktur.

Olimpiyat Stadı göstermiştir ki böyle büyük bir organizasyonu yapmaya müsait değildir.

BEDAVA BİLET İDDİASINA YANIT
Bilet dağıtıldığı iddiaları palavradır. Sponsorlara verilen biletler bellidir ve hangi sponsora verildiyse o sponsorun adı yazılmaktadır. Taraftarların yasal olmayan şekilde stada girmesini önlemek bizim işimiz değil, emniyet görevlilerinin işidir. Beşiktaş mağdurdur ve gerekli cezayı dün görmüştür. Bundan sonra bir ceza alacağımızı zannetmiyoruz.

"BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Beşiktaş Kulübü geçen sezondan beri hakem hatalarıyla alakalı mağdur pozisyondadır. Beşiktaşlıların içi rahat olsun. Ben ve arkadaşlarımın olduğu yerde bizler Beşiktaş'ın menfaatleri için çalışırız ve kimse bizi yolumuzdan çeviremez. Beşiktaş ligin 5. haftasında lig lideri olarak yoluna devam ediyor. Biz bu sene şampiyon olacağız. Önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde daha büyük sponsorluk anlaşmaları yapacağız. 1 sene içerisinde stadı bitireceğiz. Dün o stat 80 bin kişilik değil, 280 bin kişilik de olsa o stadı dolduracaktı. Herkes bilmelidir ki Beşiktaş en köklü ve en büyük camiadır. Kimse elinden geleni ardına koymasın, biz buradayız. Beşiktaş gibi bir kulüp için bunlar ancak kayadan toz almak anlamına gelir. Beşiktaş için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz.



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,413 µs