En Sıcak Konular

''O kavram tarihe karıştı''

20 Eylül 2013 11:49 tsi
''O kavram tarihe karıştı'' Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"Bizim için seçim süreçleri, sandıklar kapandığı zaman, oy verme işlemi tamamlandığı zaman başlar. Bir sonraki seçimin hazırlıklarını yapmaya başlarız" diyen Erdoğan, "Biz sadece seçimden seçime ortaya çıkan bir parti değiliz" dedi. 
 
Hiç bir seçimde ekonomik disiplini bozmadıklarını belirten Erdoğan, "Seçim ekonomisi kavramı AK Parti ile birlikte tarihe karıştı" ifadelerini kullandı.
 
KİMSE BİZE BU TEKLİFLE GELMESİN
 
Başbakan Erdoğan, "Seçimler yaklaşırken bizim ilimize, ilçemize daha fazla para aktarsak falan çok açık konuşuyorum kusura bakmasınlar kimse bize bu teklifle gelmesin" diye konuştu.
 
Herkese bol keseden dağıtılmasını emanete hıyanet olarak gördüklerini ve böyle görmeye de devam edeceklerini belirten Erdoğan, "11 yıl oldu. Hiç karşılıksız para basıldığının duydunuz mu? Duyamazsınız. Ama eskiden hep enflasyonlarda boğulduk, 3 haneli rakamları gördük" ifadelerini kullandı.
 
Paradan 6 sıfır atılmasına da değinen Erdoğan, herkesin o dönem dalga geçtiğini ve bunun mümkün olmadığını savunduğunu hatırlattı.
 
"Türkiye’nin amiral gemisinde yazanlar 6 sıfır atarsanız enflasyon patlar diyordu. Patladı mı?" diye soran Erdoğan, paradan 6 sıfırın atılmasını "bir devrim" olarak niteledi.
 
BİR PAKET MAKARNAYA OYUNU SATMAYACAK AKDAR ONURLUDUR
 
11 yılda 111 milyar liralık sosyal harcamada bulundukları bilgisini veren Başbakan Erdoğan, "Kimsesizleri bulduk, ellerinden tuttuk. Yaşlıları, hastaları, engelli kardeşlerimizi bulduk, ellerinden tuttuk" diye konuştu.
 
Muhalefet partileri başta olmak üzere bazı kesimlerin "makarnacı, göbeğini kaşıyan adam" gibi sıfatlarla insanları aşağıladığını söyleyen Erdoğan, "Benim milletim bir paket makarnaya oyunu satmayacak kadar da onurludur, gururludur, şereflidir" şeklinde konuştu.
 
DEMOKRATİKLEŞME PAKETİNİ HAFTAYA AÇIKLAYACAĞIZ
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan demokratikleşme paketinin gelecek hafta açıklanacağını söyledi."Şu anda açıklanmamış bir paket ile ilgili yapılan yorumların tamamı yetersizdir" diyen Erdoğan, paketin açıklandığında toplumun her kesiminin memnun olacağını söyledi.

trthaber


Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,550 µs