En Sıcak Konular

İstanbul'a 8 gün elektirik yok

8 Ağustos 2007 17:47 tsi
İstanbul'da bazı yerlere 8 gün elektrik verilmeyecek. İşte kesinti programı... Fatih, Güngören ve Beşiktaş'ta bazı yerlere yarın, 10, 11, 12, 14, 16, 18 ve 19 Ağustos tarihlerinde bir süre elektrik verilemeyecek.

İstanbul'da elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Beyoğlu, Beyazıt ve Güngören işletme müdürlükleri bölgelerinde gerçekleştirilecek bakım-onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacakkesinti programı şöyle:

9 Ağustos Perşembe günü, 08.00-16.00 saatleri arasında

Fatih Eğrikapı Mumhane, Şişhane ve Hoca Çakır caddeleri ile Tandır, Dervişzade,Çetikpaşa, Macarlar, Paşa Hamamı, Ulubatlı Hasan ve Salih Beşirsokakları ve civarı.

10 Ağustos Cuma günü, 15.00-20.00 saatleri arasında

Haseki Hastanesi,İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü, Haseki ve Adnan Adıvarcaddeleri, Selçuk Sultan, Suphipaşa, Galip Ali Paşa ve Halim Beysokakları ile Millet Caddesi'nin bir bölümü.


11 Ağustos Cumartesi günü, 08.00-16.00 saatleri arasında

Güngören Sanayi Mahallesi Takosan, Geçit ve Kaynakçı sokaklarının bir kısmı ve civarı.12 Ağustos Pazar günü, 08.00-18.00 saatleri arasında Fatih Çömertürk,Tahmis, Sabuncu Han, Tomruk ve Çıkmazı Kalçin sokakları ile TahtakaleCaddesi ve civarı,

08.00-12.00 saatleri arasında

Güngören MenderesCaddesi'nin bir kısmı, Okul, Hanzer, Erguvan ve Horhor sokakları ilePosta ve İnönü caddelerinin bir kısmı ve civarı, 05.00-15.00saatleri arasında ise Beşiktaş Levent Ebulula, Levent, Beşiktaş UzuncuOva, Ihlamur Yıldız ve Hacı Adil caddeleri ile Pınar, Sardunya, ÜstZeren, Alt Zeren, Güvercin, Şehit Erdoğan İban, Yıldız Bostanı, JandarmaMektep, Ayvaz Kahya, Bekçi, Fanus, Çeşme Yokuşu, Kalkan, Gazeteci ÜmitDeniz, Levent Sümbül, Fulyalı, Karanfil, Lavanta, Zambaklı, Yol Al,Şakayıklı, Yeni Sülin, 9. Aralık, Menekşeli, 7. Aralık, Çayır Çimen, 5.Aralık, Yeşil, Alt Karanfil, Ülgen, Yaren ve Fidan sokakları, MayaSiteleri, Maya Siteleri Yolu, 4. Gazeteciler Sitesi, Beşiktaş SporTesisleri, TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı Sitesi, Emlak KrediBankası Blokları, Show Televizyonu, Beşiktaş Belediyesi C Blok Otoparkı,Beşiktaş Büyükdere Caddesi ve civarı.


14 Ağustos Salı günü 08.00-16.00 saatleri arasında

Güngören SoğanlıCaddesi'nin bir kısmı, Çokünlü, İkbal, Soğanağa, Nuray ve Tayfunsokakları ile Yeşiltepe Caddesi ve civarı.

16 Ağustos Perşembe günü 08.00-16.00 saatleri arasında

Güngören ve Bağlar caddelerinin bir kısmı, Güneş, Şahika, Çiftlik ve Nurcansokakları ve civarı.18 Ağustos Cumartesi günü 08.00-16.00 saatleri arasında, GüngörenGençosman ve Davutpaşa caddelerinin bir kısmı, Üççeşmeler, Badem, Azize,Özmenler, Yekta, Refah ve Çiftlik sokakları ve civarı.19 Ağustos Pazar günü 08.00-16.00 saatleri arasında, Güngören SanayiMahallesi Çit, Amiral, Özlem ve Avcılar sokaklarının bir kısmı ve civarı.

İnternet haber



Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,188 µs