En Sıcak Konular

Bahçeli'den MHP teşkilatlarına uyarı

19 Eylül 2013 14:21 tsi
Bahçeli'den MHP teşkilatlarına uyarı "MHP üzerine oynayacaklardır. Bizi çatışmanın içine çekmek için uğraş vereceklerdir. Teşkilatımız bu tür tahriklere kapılmamalıdır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün İstanbul'da Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) topladı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Bahçeli'nin, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili 'Olaylar çıkabilir, bizi içine çekmek isteyebilirler,çok dikkatli olun' uyarılarında bulunduğu belirtildi.

Zaman'ın haberine göre olayların yakından takip edilmesini isteyen MHP liderinin şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

'Özellikle İstanbul, genç ve öğrenci potansiyeli ile provokasyona müsait bir ilimiz. Terör örgütü PKK'nın da bundan yararlanarak bazı provokasyonlar içine girebileceğini düşünüyorum. MHP üzerine oynayacaklardır. Bizi çatışmanın içine çekmek için uğraş vereceklerdir. Teşkilatımız bu tür tahriklere kapılmamalıdır."

SEÇİM İTTİFAKI OLMAYACAK

Seçim ittifakı iddialarına da değinen MHP lideri, yerel seçimlerde başka bir parti ile seçim ittifakı yapmayı akıllarından bile geçirmediklerini söyledi. Bu yöndeki söylentilerden hükümeti sorumlu tuttu. Bahçeli, "MHP, hiçbir parti ile ittifak yapmayacaktır. Bu söylentilere kesinlikle itibar etmeyin. MHP, 1296 seçim çevresinde tek başına yarışacaktır." ifadelerini kullandı.

YENİ PROJE SIR GİBİ SAKLANIYOR

MYK toplantısında, 'yeni yerel yönetim anlayışını' içeren 'Belediyecilik Vizyon Belgesi'de parti yönetimine sunuldu. Bu belge ile MHP 'nin belediyecilik anlayışında köklü değişiklikler öngörüldüğü ifade edildi. Ancak daha önce Hilal Kart ve 2023 gibi projeleri iktidara kaptırdığını düşünen parti, bu defa yerel yönetimlere ilişkin planını sır gibi saklıyor. Plan, önümüzdeki günlerde, genel merkezde düzenlenecek geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak.

Bu haber 768 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,138 µs