En Sıcak Konular

Sarıgül İstanbul için iddialı

14 Eylül 2013 23:13 tsi
Sarıgül İstanbul için iddialı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül büyük bir araç konvoyuyla Trakya turuna çıktı. İstanbul için 'yarı finale çok iyi hazırlanıyoruz' dedi.

Bu sabah, yüzlerce araçlık bir konvoyla Şişli Belediye binası önünden Trakya turuna çıkan Mustafa Sarıgül, İstanbul Belediye Başkanlığı adaylığına göndermede bulunarak, "Zamanı gelmiştir, yarı finale çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz" dedi.

Yüzlerce araçlık konvoyla Şişli Belediye binası önünden saat 10.00 sıralarında yola çıkan Mustafa Sarıgül mitinglerde kullandığı aracın içinden güzergah üzerindeki vatandaşları selamladı.

Konvoyun geçişine kısa bir süre kala, Sarıgül'ü destekleyen bir grup güzergah üzerinde bulunan Ayvansaray üst geçidine, “İstanbul aşkına değişime inanan ve inandıran lider” yazılı pankart açtı. Konvoyda bulunan ve Sarıgül'ün posterlerinin olduğu bazı araçlarda bulunanların CHP bayrakları da sallaması dikkat çekti. Midibüs içinde şarkılara eşlik eden Mustafa Sarıgül'ün oldukça neşeli olduğu görüldü.

‘SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK’

Küçükçekmece’de konvoyun önünü kesen kalabalık bir grup, Sarıgül’e beyaz güvercin verdi. Mustafa Sarıgül güvercinleri havaya saldı.

Yurttaşların gösterdiği ilgiye teşekkür ettiğini söyleyen Mustafa Sarıgül, “Hiçbir parti ayırt etmeksizin yurttaşlarımla beraber oldum. Bugün de yurttaşlarım bunun semeresini gösterdiler. Tüm arkadaşlarımızla birlikte çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Ötekimiz olmayacak. Başı açık olan kardeşimiz de bizim. Başı kapalı olan kardeşimiz de bizim" dedi.

Zamanı gelmiştir diyen Mustafa Sarıgül, “Bilgimizle becerimizle, yeteneklerimizle yarı final maçına hazırlanıyoruz. Yarı finale hazırlanırken çok centilmence hazırlanıyoruz. Rakiplerimize kesinlikle çelme takmak yok. Rakiplerimizi karalamak yok. Rakiplerimizi kötülemek yok. Sadece çıkacağız, oyunumuzu oynayacağız ve centilmence kazanacağız. Zamanı gelmiştir, yarı finale çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu. 

Bu haber 700 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,082 µs