En Sıcak Konular

Vip buz kesti

8 Ağustos 2007 09:51 tsi
Vip buz kesti 
Kaderin cilvesi... Merkez sağın dağılmasının ardından kamuoyu gündemine sık sık taşınan 3 isim ilginç bir buluşmaya imza attı. Merkez sağı ‘çökerten’ üçlü, Ağar, Mumcu ve Aygün, havaalanında VIP salonunda karşılaştı...

Merkez sağı ‘çökerten’ üçlü, Ağar, Mumcu ve Aygün, havaalanında VIP salonunda karşılaştı. İkisine de selam vermeyen Ağar telefonuyla konuşurken, Mumcu ve Aygün yan yana oturup kulis yaptı

Merkez sağın dağılmasının ardından kamuoyu gündemine sık sık taşınan 3 isim ilginç bir buluşmaya imza attı. Eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ANAVATAN Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ve ATO Başkanı Sinan Aygün, İzmir’deki VIP salonunda tesadüfen karşılaştı. Ağar hem Mumcu’yu hem de Aygün’ü görmezden gelirken uçuş saati gelinceye kadar telefonla konuşmayı tercih etti. Merkez sağda küslük İzmir VIP’te tescillendi.

Tatil için İzmir’de bulunan Mehmet Ağar ve yine birkaç gün dinlenmek için Çeşme’ye gelen Sinan Aygün bir tesadüf eseri aynı gün geri dönüş bileti aldılar. Ankara’ya 19.00 THY uçağıyla önceki gün hareket edecek olan Sinan Aygün, İzmir’deki VIP salonuna gelerek uçuş saatini beklemeye başladı.

MUMCU ŞAŞIRTTI AYGÜN’LE OTURDU

Bu sırada kendisine adaylık teklif eden ancak sağda birliğin dağılması nedeniyle arasının bozulduğu DP’nin eski lideri Mehmet Ağar içeri girdi. İstanbul’a uçacağı öğrenilen Ağar, Aygün’ün hemen önünden telefonla konuşarak geçti. Eski DP lideri, 18 yıllık dostluğu bulunan Aygün’e selam vermedi.

Aygün ve Ağar selamlaşmazken birkaç dakika sonra daha da büyük bir sürpriz yaşandı. İzmir’den Ankara’ya dönmek için THY 19.00 uçağına bilet alan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu da VIP Salonu’ndan içeri girdi. Ağar’ı görünce şaşıran Mumcu hemen ardından Sinan Aygün’ü fark etti.

Aygün’ün yanına oturan Mumcu da Ağar’a selam vermedi. Aygün ve Mumcu bir süre sohbet ederken Mehmet Ağar telefonla konuşmayı sürdürdü. Anons yapılmasının ardından Erkan Mumcu ve Sinan Aygün, Mehmet Ağar’a yine selam vermeden birlikte uçağa bindiler.

‘Erkan seni sevmiyor’ demişti

AKŞAM’a konuşan Sinan Aygün, DP’ye genel başkanlık adaylığı öncesi, hakkında çıkan haberleri değerlendirdi. Aygün, “Benim önümü kesmek için bu haberler yaptırılıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde ne tür iddialar ortaya atacaklar. Ben de merakla bekliyorum” diye konuştu.

ADI BENDE KALSIN

Seçim öncesi Mumcu ve Ağar arasında 3 gün süren bir liste pazarlığı yapıldığını ileri süren Aygün, “Ben, işler tıkanınca devreye girdim. İkisinin anlaşabilmesi için elimden geleni yaptım. Korsan liste falan yok” dedi. “Sorumlu kim” sorusunu ise Aygün, “Bu birleşmenin olmamasında sorumlu tuttuğum biri var. Ama onu söylemem ayıp olur, bende kalsın” diye yanıtladı.

Mumcu’nun bir açıklamasında, “Ağar benim Aygün’le görüşmemi engelledi” sözlerini ise Sinan Aygün, “Açıkçası buna ben de şaşırdım. Çünkü ben Mumcu ile görüşmek istediğimde Sayın Ağar, ‘Erkan seni istemiyor ve sevmiyor’ demişti. Bu söz üzerine ben Mumcu ile görüşmemeye özen gösterdim” dedi.

AĞAR GÖRMEMİŞTİR

VIP Salonu’ndaki olayı doğrulayan Aygün, Ağar’ın kendisini “görmemesi nedeniyle” selamlaşmadığını düşündüğünü de ekledi.

akşam



Bu haber 375 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,452 µs