En Sıcak Konular

Emre'ye Rabia linci!

22 Ağustos 2013 09:49 tsi
Emre Belözoğlu, Mısır'daki direnişi destekleyen R4BIA işareti yaptığı için, dün akşam oynanan Arsenal maçında, Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı tarafından protesto edildi.

Maçtan sonra Emre hakkında sosyal medyada da çirkin ifadeler kullanılırken futbolseverlerin büyük bir bölümü ise milli oyuncuya sahip çıktı.

Süper Lig'in açılış maçında Torku Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe adına bir gol atan Emre Belözoğlu gol sevincini Rabia işareti ile kutlamıştı. Fenerbahçe'nin 3-0 yenildiği Arsenal maçında büyük bir özveri ile mücadele eden Emre Belözoğlu'nun tribünlerin bir kısmı tarafından protesto edilmesi sosyal medyanın gündemi oldu.

"Git Mısır'da oyna"

Emre'ye yapılan protestonun oyun için değil de Torku Konya maçında yaptığı R4BIA işareti olduğu anlaşıldı. Çok sayıda twitter kullanıcısı Emre'nin protesto edilmesine tepki göstererek R4BIA işareti hakkında yorumlar yaptı. Emre'ye "Git Mısır'da oyna Emre" şeklinde yorumlarla R4BIA linci yapılırken, profili R4BIA işareti olan çok sayıda Fenerbahçe taraftarı da yıldız oyuncuya sahip çıkıp protestoculara tepki gösterdi.

İşte yazılan yorumlardan bazıları:

Ya taraftara uy ya defol

Emre Galatasaray'da oynarken Terim'den ensene yediğin tokadı unutmuyorum. Şimdi de Fenerbahçe'nin başına belasın. Yürü kardeşim Mısır'da oyna. (TC Atatürk Gençliği)

Emre'nin ıslıklanması ise gecenin rezaletiydi. (Tolga Tinaztepe)

Bugün #BeniEnFazla Arsenal üzdü.. 4 tane atamayarak, Emre'nin R4BIA işaretine engel oldular.. (Şafak Levent)

Emre ya taraftara uy ya da defol git. (TC Serdar Uçar)

RABİA'cı Emre'nin maçtan önce moralini bozdular,Mübarek'i serbest bıraktılar.Erdoğan bu konuda yarın bir açıklama yapabilir! (Şükrü Gökkaya)

Emre'nin tekmeye kafa sokması, Trabzon'da oyundan alınırken armayı öpmesi, FB için kavga ettiği unutulmasın. (Fırat Yıldız)

Bir Kısım Fenerbahçe Taraftarlarınca Kadıköy'de Taksim Diye Bağırıldı. Emre de Yuhalandı. Sadece Mısır'a selam gönderdi diye. Yorum Sizin (Adem Yavuz)

Emre Belözoğlu'nun yuhalanmasını kınıyorum. Sırf aynı görüşte değiliz diye hiçbir zaman kimseye ayrımcılık yapamayacağım kusura bakmayın... (Oruç Güler)

Gittiğine de sevinmiştim. Ancak bu akşam Emre yapılan ayıbı gördükten sonra, hiç bir şeyden umudum kalmadı... (Kamer Akbaş)

Emre'yi Mısır'a destek verdiği için ıslıklayanlarla aynı takımı tuttuğum için kendimden utanıyorum. Yazık çok yazık. (Nurullah Çetin)

Mısır'ı düşündüğün kadar futbolunu oynasaydın böyle olmazdı Emre Belözoğlu. (Ersin Kahyaoğlu)

Emre Belözoğlu Konya maçında o hareketi yaparak cami duvarına işedin evlat... (Çapulcu)

Fenerbahçe taraftarı bugün "Hükümet istifa" ve "Emre dışarı" diye bağırmış. Ağızlarına sağlık helal olsun! (Görkem Tepe)

yenişafak

Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,838 µs