En Sıcak Konular

BM'nin yaptığı Suriye'de ölü sayıcılığıdır

30 Temmuz 2013 23:26 tsi
BM'nin yaptığı Suriye'de ölü sayıcılığıdır Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Birleşmiş Milletler Suriye'de kanı durduracağı, göz yaşını dindireceği yerde, BM'nin şu ana kadar yaptığı Suriye'de ölü sayıcılığıdır" dedi.

 Akdağmadeni Belediyesini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ burada, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "The Times gazetesinin Gezi Parkı eylemleriyle ilgili, sanat ve edebiyat dünyasından 30 ünlü ismin imzasıyla ilan vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine, "gazetelerin paralı ilanları veya manşetlerinin başbakanın Türk milletinin kalbindeki yerini daraltamayacağı" cevabını verdi.

Türk milletinin AK Parti'yi sevdiğini ifade eden Bozdağ şunları kaydetti:

"AK Parti gazete ilanlarıyla iktidar olmadı, gazetelerin manşetleri ile de iktidar olmadı. Sermayenin desteği ile de iktidar olmadı. Dışarıdan içerden birtakım güç odaklarının mühendisliği ile de yola çıkmadı iktidara gelmedi. O yüzden AK Parti'ye dönük, Sayın Başbakanımıza dönük hesap içerisinde olanlar bunu iyi bilmeleri lazım. Manşetlere rağmen. Biz her türlü engellemelere rağmen, her türlü güç odaklarının ortaya koyduğu iftiralara rağmen milletimizin desteği ile iktidara geldik. Milletimizin desteği ile de iktidar olarak vazifemizi yürütüyoruz. Bundan sonrada milletimizin desteği ile de yolumuza devam edeceğiz. Bu millet manşet atanların, ilan verenlerin, onları finanse edenlerin onlara destekçi olanların kimler olduğunu gayet iyi bilmektedir. Onların milletin hayrı ve yararı diye bir dertlerinin olmadığını, tek dertlerinin sadece kendi şahsi menfaatleri olduğunu gayet iyi bilmektedir. O yüzden milletimiz o manşetlere sandıkta kendi atacakları manşetlerle, o ilanlara sandıkta kendi koyacağı iradeyle en güzel cevabı verecektir. Bize böylesi lazım."

BM'nin şu ana kadar yaptığı Suriye'de ölü sayıcılığıdır

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, daha sonra Yozgat Valiliği ve Belediyesinin hazırladığı Bozok Bereket Kervanı Projesi kapsamında Akdağmadeni ilçesinde  Belediye Meydanı'nda verilen iftar yemeğine katıldı.

Burada konuşan Bozdağ, Türk milletinin her zaman başı dertte olan mazlumun yanında yer alarak yardım elini uzattığını anlatarak "Maalesef dünyamızın dört bir yanında göz yaşı var, kan var, ölümler var, sıkıntılar var. Suriye yanı başımızda. Orada ölen insan sayısı 100 bini aştı. Birleşmiş Milletler Suriye'de kanı durduracağı yerde göz yaşını dindireceği yerde çatışmalara son verecek işlerin yapılması gerektiği yerde, şu ana kadar yaptığı Suriye'de ölü sayıcılığıdır. Kaç kişi öldü onu raporlarını tutuyor. Böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde konuştu.

"Pijama ile başbakanı karşılama dönemi bitti"

Bozdağ, şöyle devam etti:

"Pijama ile başbakanı karşılama dönemi bitti. Manşetlerle ekonomiye ayar verme dönemleri bitti. Manşetlerle transferlerle başka birtakım oyunlarla iktidarları aşağı indirme dönemi bitti. İktidar değiştirmenin yolu sandıktan geçiyor. Sandıkta millet değiştirir. Millet verdiği gibi yetkisini millet alır. Onun için Türkiye de ilan verenler yurt dışında ilan verenlere ben buradan ilan ediyorum diyorum ki en büyük ilanı Akdağlılar verecektir, Yozgatlılar verecektir, Türk milleti verecektir yaklaşan belediye seçimlerinde cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletvekilliği seçimlerinde Tayip Erdoğan ve arkadaşları ile beraber olarak en büyük ilanı sandıkta millet verecektir."

AA



Bu haber 595 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,745 µs