En Sıcak Konular

Mescid-i Aksa'da Erbakan'a dua edildi

30 Temmuz 2013 16:39 tsi
Milli Görüş Lideri merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan adına ailesi Mescid-i Aksa'da iftar verdi.

Milli Görüş Lideri merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan adına ailesi Mescid-i Aksa'da iftar verdi.
Türkiye merkezli faaliyet gösteren Kudüs ve civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği Mirasımız Derneği aracılığı ile orgaize edilen iftara binlerce Kudüs'lü müslüman katıldı.

Ramazan'ın ilk gününden itibaren her akşam Mescid-i Aksa'nın bahçesindeki iftar ve sahur organizasyonları ile Kudüs'lü müslümanlara destek olan Mirasımız Derneği Türkiye için çok önemli bir iftara daha öncülük etti.

Erbakan adına Mescid-i Aksa bahçesinde iftar

Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan adına Mescid-i Aksa'da iftar düzenleme talebine memnuniyetler karşılık veren Erbakan ailesinin desteğini alan Mirasımız Derneği iftarda Erbakan Hoca'nın fotoğrafının bulunduğu afişler de kullandı.

'Bu akşam ki iftar Kudüs Sevdalısı Merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan adına verilmektedir' ifadesinin Türkçe ve Arapça yazılı olduğu afişler Kudüs'lü müslümanları duydulandırdı.

Milli Görüş Lideri Erbakan'nın Kudüs ve Mescid-i Aksa için çok büyük öneme sahip olduğunu ve kendisini çok sevdiklerini,dua ettiklerini ifade eden Kudüs'lü müslümanlar 'İnşaallah bir gün gelecek ve Mescid-i Aksa'da Erbakan Hoca'yı selamlayacağız. Çünkü O büyük bir mücahid büyük bir liderdi ve Türk halkına Kudüs davasını ömrü boyunca anlattı' dediler.

Fatih Erbakan 'Böyle bir mekanda bu organizasyonu yapmak bizim için bahtiyarlıktır'

İftar organizasyonu ile ilgili açıklama yapan Dr.Fatih Erbakan ise 'Ömrünü Kudüs ve Mescid-i Aksa sevdası ile geçirmiş, bu uğurda partileri kapatılmış hatta idamla yargılanmış böule müstesna bir insanın evladı olmak bizler için şereftir. Böyle bir organizasyonu hele de Peygamberler diyarı olan he karışında bir peygamberin göz yaşı ayak izi bulunan Mescid-i Aksa'nın bahçesinde yapmak ayrı bir bahtiyarlıktır. Cenab-ı Allah Merhum babamız Muhterem Liderimizden razı olsun. İnşalah Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgür olduğu günleri de bizlere göstersin. Bu hayırlı hizmeti yapmamıza vesile olan Mirasımız Derneğine'de en hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler nasip etsin.' ifadelerini kullandı.

Bu haber 691 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,756 µs