En Sıcak Konular

Tecavüz ettiği çocuğun babasıyla yemek yedi

4 Ağustos 2007 19:14 tsi


Denizli'nin Sarayköy İlçesi'ne bağlı Caber Köyü'nde, 7 yaşındaki İ.K.'ye boğazına bıçak dayayarak tecavüz ettiği öne sürülen 25 yaşındaki İsmail Akın'nın olaydan sonra çocuğun babasıyla sünnet düğününe katıldığı ve birlikte yemek yedikleri belirtildi.


Olay geçen perşembe günü saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Oyun oynamak için evinden çıkan İ.K., kullanılmayan köy kahvesinin bahçesinde su dolu havuzda oynarken, komşuları İsmail Akın ile karşılaştı. İddiaya göre Akın, İ.K.'nin boğazına bıçak dayayarak kahvenin üst katına çıkardıktan sonra camları kırık pencereden içeriye sokarak tecavüz etti. İ.K.'nin bağırarak yardım istediği, ancak köydeki herkesin sünnet töreninde olduğu için kimseye sesini duyuramadığı belirtildi.

İsmail Akın, erkek çocuğa tecavüz ettikten sonra yakında bulunan Uyanık Köyü'ndeki sünnet düğününe katıldı. Burada tecavüz ettiği İ.K.'nin babası 56 yaşındaki Fetih Kurt ile karşılaşan Akın, aynı masada oturarak düğün yemeği yedi, birlikte içki içte. Düğün sırasında oğlunun tecavüze uğradığını öğrenen baba, hemen evine koştu. İsmail Akın ise düğün sırasında ortadan kayboldu. Jandarma Akın'ın zanlı olduğunu tespit edince evinin çevresinde önlem aldı. Gece dışarıda gizlenen ve sabaha karşı evine gizlice girmeye çalışan bekar İsmail Akın, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Caber Köyü Muhtarı Mutlu Ünler, tecavüze uğrayan İ.K.'nin psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek, “Aile perişan durumda. Çok fakirler, bir de tecavüz olayı başlarına gelince psikolojik olarak çöktüler. İ.K. muhteşem bir çocuk. Olaydan sonra içine kapandı. Zanlı evinde yakalandığı sırada köylüler onu linç etmek istedi. Güçlükle önledik” dedi.

hürriyet



Bu haber 468 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,594 µs