En Sıcak Konular

Gültiken'den Kartala sitemli veda

3 Ağustos 2007 20:17 tsi
''Birileri gelir, birileri gider, ama bunun şekli farklı olmalıydı'' diyen Beşiktaş futbol takımı eski idari menajeri Ali Gültiken, görevden ayrılış şekli için çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gültiken, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin girişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iki günden beri camia içindeki kişilerden çok ciddi telefonlar ve mesajlar aldığını ifade ederek, şunları söyledi: ''Tüm camiaya teşekkür ediyorum. Yapılanların takdir edilmesi benim için onur. Büyük kulüpler kişilere bağlı değildir.

Önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır. Görevimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Birileri gelir, birileri gider, ama bunun şekli farklı olmalıydı. Bu dönem böyle takdir edilmiş. Bunun böyle olmasını kamuoyu değerlendiriyor.'' Futbolcularla bu akşam görüşeceğini kaydeden Gültiken, ''Futbolculara bu olayın onların dışında gelişen bir olay olduğunu anlatacağım. Sahada işlerine devam edecekler. Hem yurt içi, hem de yurt dışında başarılı olacaklar'' dedi.

-''BEŞİKTAŞ BİZİM EVİMİZ, YUVAMIZ''-

Ali Gültiken, Beşiktaş'ın kendisinin yuvası olduğunu yineleyerek, ''Bugün böyle olur, yarın başka türlü olur'' dedi. Son 2 gün yaşanan gelişmeler sonrasında başkanla dün bir araya geldiklerini hatırlatan Gültiken, şöyle unları söyledi: ''Başkan bu görüşmede son kararını açıkladı. Bu tür kararların sezon başında alınmasını doğru buluyorum. Sezon başında yurt dışından teknik direktörlük teklifleri almıştım. Bu dönemde benimle devam kararı almışlardı. Bir iki gün öncesine kadar transfer görüşmelerine gittik. İki gün öncesine kadar kendisiyle oturup transfer gerçekleştirdik. Bunları başkana ilettim. O da bunu makul karşıladı.

Elbette bu konudaki düşüncesinin önce benimle konuşmak olduğunu, yanlış davranabildiğini, ama sonuç itibariyle böyle bir karar aldığını bana iletti. Kulübün diğer bölümünde görev alıp almamamla ilgili bir teklifte bulundu. Bu teklifi de teşekkür ederek kabul etmedim. Ben bu göreve gelmeden önce teknik adam olarak çalışıyordum. Sadece Beşiktaş söz konusu olduğu için böyle bir görevi kabul ettim. Başka şekilde olmayacağını söyledim.''

-''ÇOK ÖNEMLİ GELİŞİM KAYDETTİK''-

Gültiken, görevde bulunduğu dönem içinde kendisinin ve takımın çok önemli gelişim kaydettiğini söyledi. Süper Kupa'yı ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Gültiken, sözlerini şöyle tamamladı: ''Bugün itibariyle transferde iyi işler yaptık. En azından Beşiktaş Kulübü'ne çok ciddi mali kayıplar yaşatmadan transfer gerçekleştirdik. Ekip içinde oluşturduğumuz güvenle yeni yapılanmaya gittik.

Şampiyonluklar elde edebilecek alternatifli bir kadro oluşturduk. Beşiktaş'ın çok başarılı olacağına inanıyorum. Kim olursa olsun, başarıyı yakalayacaktır. Önemli oyuncular var. Camia yine ekibe sahip çıkarak başarıya ulaşılacaktır.'' Ali Gültiken'in, tesislerde bulunan basın odası yerine, tesislerin girişinde ayak üstü açıklama yapması dikkati çekti.

haber7



Bu haber 357 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,022 µs