En Sıcak Konular

Ordu yeni bir katliama mı hazırlanıyor?

18 Temmuz 2013 15:07 tsi
Ordu yeni bir katliama mı hazırlanıyor? Mısır Ordusu bir yandan katliam işlerken bir yandan da halkı kandırmaya çalışıyor. Son plan ise baltacıları İslamcı kılığına sokmak!

Mısırlı Selefi-Cihadi liderlerden Şeyh Davud Hayrat’ın Facebook sayfasında yer alan bir habere göre Mısır’da askeri darbe yapan Genelkurmay Başkanı Abdulfettah Es Sisi Rabiatu’l Adeviyye Meydanı’nda yeni bir katliama hazırlanıyor.

Ordu ve istihbarat güçleri silahları Rabiatu’l Adeviyye Meydanı yakınındaki evlere taşıyor. Plan gereğince baltacıları ve Kara Blok adı altında örgütlenen anarşist grup üyeleri dindar kıyafetlere büründürülüp sahte sakal takacak. Eş zamanlı olarak orduya ve göstericilere saldıracaklar. Yanlı medya da İhvan üyelerini ‘sözde’ orduya saldırıyor diye suçlamak için canlı görüntülemek üzere olay yerinde hazır bulunacak. 

El Hareketu’l İslamiyye li tatbiki’ş şeria sayfasında yer alan bir habere göre ise ordu güçleri geçtiğimiz gün Ramses’de çatışmalar yaşandığı sırada havadan Rabiatu’l Adaviye Meydanı’na üzerinde ‘Biliyor musunuz bugün orada araçlar yakıldı ve tahrip edildi, insanlar ailelerini kaybetti’ gibi ifadeler yazılı broşürler attı.

Bunun da ordunun bu saldırıları önceden planladığının ve broşürleri de bu planına istinaden önceden yazdığının ispatı olduğuna işaret edildi.

Öte yandan Rabiatu’l Adaviye sakinlerinden biri de bölge halkının göstericilerden zarar gördükleri iddialarını yalanlayarak şöyle dedi: ‘Ben 23 yıldır Rabiatu’l Adaviye’de yaşıyorum. Kendilerine saldırmaya hazırlandığımızı söyleyen medyayı ve zebanilerini yalanlıyorum. Bu apaçık bir iftira ve aldatmadır ve Rabiatu’l Adaviye halkı bundan beridir.’

İncanews



Bu haber 909 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,820 µs