En Sıcak Konular

Tartışma yaratacak yazı: Gamzeli politikacı!

2 Ağustos 2007 15:06 tsi
Tartışma yaratacak yazı: Gamzeli politikacı! Sağda birlik başarısızlığa uğradığından beri suskunluğunu koruyan ve partisi seçime giremeyen Erkan Mumcu gazetecilere yazdığı mektuplarla tartışma başlattı. Ağar'ı tartışmaya çağıran Mumcu'ya Ağar "konuşturma beni' dedi ama Mumcu'ya daha sert bir te

Perihan Mağden'in yazısı:

Biz gamzeli politikacılardık

Bende 1 Gamze Alerjisi baş gösterdi.
'Bööööğh' oluyorum gamze görünce.
Oysa bu Gamze Hadisesi çok mühim bi şey anladığım: Bi güzellik damgası. Çokçok beğenilesi bi durum.
Şehlalık gibi. Bakınız: Suna Vıdıvıdı(nlı).
Bir de hani poposunun üstünde gamze olanlar var. Ama onlar açık açık övünemiyorlar anladığım kadarıyla 'Popoüstümden gamzeliyim; folklörcüyüm,' vs. diye. (Bana NE karrrdeşim senin halk oyunlarından?)
O Gamzeliler (popoüstü gamzeliler yani)
iyi yemek mi yaparlardı? Yok, parmağında beni olanlar iyi yemek yapardı. Popoüstü gamzeliler cilveli olurdu.
Hem gamzeli, hem cilveli. 'Şam'da Kayısı', 'Fizan'da Tazı', 'Havada Bulut' dedikleri bu olsa gerek. Ha bi de tabii 'Çiftkaymaklı Ekmekkadayıfı'.
Gamze+Cilve diye tutturdunuz da (yani resimleriyle vs. gastelerde) bence bana 'Bööööğğh' dedirten (ki Allah için yıllardır yalnızca BU hissi enjekte eder) Erkan Mumcu'dur.
Cüneyt Arkın'ın tokadı bastığı (ellerine sağlık Malkoçağbi!) Ebedi Genç Adam yani. Onurlu Dinç Politikacı!
Şimdi hakkındaki rivayetler tsunami'lenip Hıncal Uluç'un Reklam Panosu'nu DAHİ aşınca 1 dellenmeler Bizim Gamzeli'de. O köşeciye, bu şişeciye oturup mektup döşenmeler! (Kalemi DE kuvvetli sanrısı da söz konusu.)
Döküldü saçıldı ortalığa! Politik ahlak BUNDAN sorulur ya!! Meğer seçimlerin uğurlusuyla, hayırlısıyla tamamına erdirilmesini beklemekteymiş!! 2 çocuğu varmış, alnı akmış, veremeyeceği hesap (Sunset'te öder bütün hesapları billa), atlayamayacağı inşaat iskelesi, yanaşamayacağı liman yokmuş.
Ağbi (ben yazılarımı hep böyle Hayalimdeki 1 Otorite Figürü'ne yönelik kaleme alıyorum) birleşseydiniz ne olurdu? Birleşmeseydiniz ne olurdu? Alacağınız oy toplasan/çarpsan/çıkarsan bu kadardır. (Aynen: DSP+CHP Kuyrukluyıldızaltında Mutsuz İzdivacı gibi.)
Ama öyle horozlanmakta ki Gamze Mumcu; Ağar da artık Ağar Ağbiliğin Şanındandır hesabı: 'Açtırma Kutuyu/Söyletme Kötüyü' telgrafını çekti buna. Dı-dı-dıt STOP janrında.
Ve fakat bilmem farkında mısınız Değerli Zürafa Üreticileri? İkisinde de 1 tutukluk, 2 çakaralmazlık, 3 gizlihesaplar, kapalıkalmasışartkapılar seziyorum.
Halk Arasında: Tencere Dibin Kara/Seninki Benden Kara.
Yazılarıma zırtpırt bu Halk Korosu'nun damlamasından da gına geldi. Ama n'apalım? 'Halktır' diyoruz. İdare ediyoruz.
Evet, Sayın İpekböceği Tacirleri; bi müteredditlik var karşılıklı Ağar'ın da Mumcu'nun da heyheylenmelerinde. Hani sokakta kavga etmeye karar veren Yiğit Türk Gençleri 'Tutmayın ulaaaan!' diye 1 bağırıp/iyice etrafı kolaçan edip/mutlaka kendilerini karşı taraftan ayıracak varlıkların varlığını garantileyip öyle bir girişir GİBİ yaparlar.
Ki, görüyorum sokaklarda: 2 boğanın boynuzlarının birbirine kilitlenmesi gibi, böyle bi tokuşma/kitlenmece/gelin ayırın bizi ulan! esasında yapmaca. Hakiki 1 kavgaya hasretiz billa! (Buyrun Kore sinemasına o zaman.)
Kavgacılar bilir (mesela: yazar) kavgayı ilk girişen kazanır. 'Şok! Value' sayesinde. Gidip bi geçiren kazanır harbiden. Zira karşındaki toparlayamaz kendini pisikolojik (1 nevi kedi psikolojisi) olaraktan. 'Erken kalkan kavga alır' lafı da buradan gelir.
(Bilgi Vermeye Doymayan Tip)
Şimdi ikisi de bi tane geçirmiyor (sözel olarak) diğerine. Böyle bi sokakta Ayırın Bizi!! heyheylenmeleri.
Ki o Mumcu (GamzeliBozuk) öyle 1 sosyopattır ki Sosyopatlar Âlemi'nden: Faltaylı, Yeşim Salkım, Yaşar Nuri seviyesinde filan görürüm, bulurum kendilerini. Yani Mumcu gibi bir yaratıkla kimin sinirleri kaldırır baş etmeyi/metmeyi, onu DA bilemiyorum.
Çaksın yani bi tane Ağar Polisağbi.
Ama işte bankadaki hesap çarşıya uymuyor. Karışık işler bunlar, çok karışık! Bu saptamalayı ben dahi yapmışsam (kulissiz, habersiz, bağlantısız) Fizan'daki tüyü bitmemiş balerinin neler bildiğini SİZLER hesap edin.
Halk Korosu: 'Bizler mi?'
Takmıyorum artık Halk Korosu'nu/Munu duymazdan geliyorum Sayın Ganyanbayileri.
Ve fakat 'Mumcu'nun geleceğinin çok parlaaaak' olduğunu hâlâ DAHİ muştulayan demode köşecilere kanmayın. Küçük tırnağım kadar
onuru, gururu olsaydı, Karayipler'de satın alacağı adaya yerleşmişti GamzeGamze.
Hem siz hâlâ annenizin köşecisini mi kullanıyorsunuz? Eskimiş köşecilerinizi de Pulur Amcakalama'nın yanına atın! Çıkmasınlar artık Mumcu'yla birlikte mahzenden.
Halk Korosu: 'Şarap mahzende yıllanır.'
Ergen und Özkök: 'Yıllanmış şarapların güzelliği var gamzelerinde.'
Yazar: Hayırlı şömizler sosyopatbüzler!..

Radikal



Bu haber 468 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,624 µs