En Sıcak Konular

Linderoth: Taraftarımız beni büyüledi

1 Ağustos 2007 14:23 tsi
Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, “Ümit ediyorum Copenhagen'da yaşadığım Şampiyonlar Ligi deneyimini gelecek sezon Galatasaray ile de yaşarım” dedi.

Linderoth, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray dergisinin ağustos sayısında yer alan röportajında, “Şampiyonlar Ligi önemli organizasyon, sonuçta kulüp bazında oynayabileceğimiz en büyük kupa. Fakat benim için maç maçtır. Her maça konsantre olmaya çalışırım. Ümit ediyorum Copenhagen'da yaşadığım bu Şampiyonlar Ligi deneyimini gelecek sezon Galatasaray ile de yaşarım” diye konuştu.

Galatasaray'a transfer olup da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inince yaşadıklarını anlatan Linderoth, şunları kaydetti:

“Karşılanmam çok fantastikti, o günü hiç unutmayacağım. Oynadığım hiçbir kulüpte taraftarlar beni böyle karşılamamıştı. Havaalanındaki taraftarların coşkusunu görünce doğru yere geldiğimi anladım. Benim ülkemde, Danimarka'da, İngiltere'de insanlar en fazla bir 'merhaba' der, el sıkar. İstanbul'da belki 300 kişi 'hoş geldin' deyip, yanaklarımdan öptü. Bu benim hayatımda çok önemli ve değerli bir tecrübe. Medyanın ilgisi de çok büyük. Kampta onlarca televizyon ve gazete bizi takip ediyor. Ben çok fazla konuşmayı seven biri değilim, oyunumla var olmak isterim. Benim için çok önemli olan sahada ortaya koyduğum futbol”.

Galatasaray gibi büyük bir kulübün kendisini transfer etmek istemesinin kariyerinde önemli bir adım olduğunu kaydeden İsveçli futbolcu, “Copenhagen'de misyonumu tamamlamıştım. Galatasaray'da antrenmanlar maç ciddiyetinde yapılıyor. Çok kaliteli bir takıma geldim. Öncelikle saha dışında çok sıcak karşılandım. Sadece takım arkadaşlarım değil, kulübün profesyonelleri, çalışanları da çok yakınlık gösterdi” dedi.

Hurriyet



Bu haber 326 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,176 µs