En Sıcak Konular

Sezer, Baykal ve Bahçeli ile görüştü

1 Ağustos 2007 13:40 tsi
Sezer, Baykal ve Bahçeli ile görüştü Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, bugün Meclis'e giren siyasi partilerin liderleriyle bir araya geldi. Sezer önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Sezer, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, TBMM'de yer alacak siyasi parti genel başkanlarını kutlamak üzere kabul etti.
 
Sezer ilk olarak CHP lideri Baykal ile bir araya geldi. Saat 11.00'de başlayan basına kapalı görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü. Baykal, Çankaya Köşkü'nden ayrılırken açıklama yapmadı.

Sezer, Baykal'ın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Basına kapalı görüşme yaklaşık 25 dakika sürdü. Bahçeli de, Baykal gibi Köş'ten ayrılırken bir açıklama yapmadı.
 
Cumhurbaşkanı Sezer, 23 Temmuz'da Bakanlar Kurulu'nun istifasını sunmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul etmişti.
 
YSK sonuçları açıkladı
 
Yüksek Seçim Kurulu, 22 Temmuz milletvekili genel kesin seçim sonuçlarını önceki gün ilan etti. Kesin sonuçlara göre, AK Parti 341, CHP 112, MHP 70 milletvekili çıkardı. Parlamentoya, 26 da bağımsız milletvekili girdi.
 
İstanbul 3’üncü Bölge'den seçilen MHP'li Prof. Dr. Mehmet Cihat Özönder'in vefatıyla bir sandalyenin boş kalacağı TBMM'de 549 milletvekili görev yapacak.
 
23'üncü Dönem Parlamentosu’nun ilk toplantısı 4 Ağustos Cumartesi günü yapılacak. Milletvekilleri bu toplantıda ant içerek görevlerine başlayacaklar.
CNNTurk



Bu haber 297 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,134 µs