En Sıcak Konular

Galatasaray'da devrim

1 Ağustos 2007 09:35 tsi
Galatasaray'da devrim Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın şok bir kararla Futbol Şubesi'ni lav edip kendisine bağladı. Canaydın'ın bu sürpriz operasyonuyla Adnan Polat'ın ekibinde bulunan Haldun Üstünel ile Tunca Haznedaroğlu devre dışı kaldı.

Sarı-kırmızılı kulüpte Başkan Özhan Canaydın büyük bir operasyona imza attı ve Futbol Şubesi kaldırarak kendine bağladı.
Yönetim göreve geldiğinde Futbol Şubesi'nin başına Adnan Polat getirilmiş ve ekibinde de Haldun Üstünel ile Tunca Hazinedaroğlu görev yapıyordu. Ekip bugüne kadar görevini sürdürürken Başkan Özhan Canaydın Futbol Şubesi'nin işine karışmamaya özen gösteriyordu.
Ancak Başkan Özhan Canaydın geçtiğimiz günlerde devrim niteliğinde bir karar aldı ve bunu uygulamaya sokarak Futbol Şubesi'ni lav etti. Canaydın'ın şok kararı sonucu özellikle Adnan Polat'ın ekibinde bulunan Haldun Üstünel ile Tunca Hazinedaroğlu devre dışı kaldı.
Bundan böyle her konuda Başkan Canaydın'ın karar vereceği, yardımcısı Adnan Polat'ın ise Futbol Şubesi'nin dağıtılmasına rağmen futbolla yakından ilgileneceği öğrenildi. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de görevine devam edeceği bildirildi.
Bu arada karar dün gece yapılan yönetim kurulu toplantısında Futbol Şubesi'ne bildirilecekti. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel bu toplantıya katılmadı. Polat'ın bu son gelişmeler karşısında nasıl bir tepki göstereceği de sarı-kırmızılı camiada merak konusu oldu.

Cim-Bom rüzgârı


Sarı-kırmızılı takım, Boluspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için geldiği kentte büyük ilgi gördü.
Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs, D-100 Karayolu'nun Paşaköy Kavşağı'nda karşılandı. Taraftarlar, kent merkezine polis eskortu eşliğinde giren otobüsün arkasında konvoy oluşturdu. Arkasındaki konvoy ile birlikte kamp yapacağı Karacasu Beldesi'ndeki Termal Otel'e gelen Galatasaraylı futbolcuları görebilmek için adeta izdiham yaşandı.
Termal Oteli'nin Müdürü Ervani Alemdar, otobüsten inen Feldkamp ile takım kaptanı Hasan Şaş'a çiçek verdi. Feldkamp ile Hasan Şaş, küçük bir Galatasaray taraftarıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, Hasan Şaş gördüğü yoğun ilgi karşısında "Kendimi Cannes Film Festivali'nde hissettim" esprisini yaptı.
Bu arada Bolu Termal Otel'de kampa giren Galatasaraylı futbolcular, ilk antrenmanını Gölcük Tabiat Parkı'nda yapmak istedi. Ancak yürüyüş sırasında aniden başlayan yağmur ve fırtına nedeniyle futbolcular, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Bolu Atatürk Stadı'nda bu akşam 18.00'de oynanacak maç D Smart'tan naklen yayımlanacak.

Son yolcu Emre

Cim-Bom'da, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen futbolcular arasına Emre Aşık da katıldı. Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Emre Aşık'ın da yeni sezonda kadroda düşünülmediğini, deneyimli futbolcunun transferi için Bursaspor Kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Galatasaray'da, teknik heyetin raporu doğrultusunda daha önce de Necati Ateş, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak kadro dışı bırakılmıştı. Emre Aşık da çalışmalarına bundan böyle bu oyuncularla devam edecek.
Bu arada Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Carrusca'nın kiralanması için Arjantin'in River Plate ve Boca Juniors kulüpleriyle görüşmelerin devam ettiği bildirildi.
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor, uzun süredir transferi için uğraştığı Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu Mehmet Güven konusunda Feldkamp'ın vereceği kararı bekliyor.

Milliyet



Bu haber 324 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    13,048 µs