En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

16 Haziran 2013 09:41 tsi
Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Muğla-Marmaris Ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında Kocabel mevkii patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak olup, geçişler kontrollü olarak sağlanacak.

Çankırı-Ankara yolunun 18-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Kayseri-Malatya yolunun 8-19. kilometreleri arasındaki BSK çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Beyşehir-Konya yolunun 7-12. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 8 Temmuz'a kadar hafta içi hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Konya-Akşehir yolunun Kadınhanı şehir geçişi asfaltlama çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Kadınhanı-Polatlı yolundan sağlanmakta.

TEM Otoyolunun Çamlıca gişeleri ile FSM Köprüsü arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar hafta içi her gün 23.00-06.00, Cumartesi 23.00-08.00, Pazar günü ise 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritler kapatılarak trafik diğer şeritlerden kontrollü olarak verilecek. Tek şeritli kavşak kollarında ise trafik tamamen alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Karacabey-Bursa yolunun 6-64. kilometreleri arasında üstyapı BSK çalışmaları nedeniyle Karacabey- Bursa istikameti Gül kavşağı-Özlüce kavşağı 10-14. kilometreleri arasında ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kavşağı-Kaynaşlı kavşağı kesimi 10-15. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 10 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı kavşağı ile İzmit Doğu kavşağı İstanbul-Ankara yönü arasındaki üstyapı ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak. Çalışmalar pazar günü hariç hergün 24 saat yapılacak.

Anadolu otoyolunun Gümüşova-Kaynaşlı kesimi 7-10. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım 25 Haziran'a kadar İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Bağkonak-Akşehir yolunun 5-9. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar hafta içi 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle ulaşıma kapatılacak.

Muğla-Marmaris Ayrımı-Ortaca yolunun 42-46. kilometreleri arasında Kocabel mevkii patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkii patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 1-36. kilometreleri arasındaki Eskihisar mevkii patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 25-33. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 10-15 dakikalık aralıklarla araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

aa

Bu haber 529 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,971 µs