En Sıcak Konular

Alevilerle görüşmeyiz mesajı hacker işiymiş

10 Haziran 2013 18:22 tsi
Pollmark’ın kurucu ortaklarından İbrahim Dalmış’ın twitter hesabı üzerinden paylaştığı “Taksim Platformu’nun temsilcileriyle görüşürüz ama bunlar Alevi olmayacak, sol örgüt üyesi olmayacak.

Bulun böyle birini görüşelim” mesajı vatandaşların tepkisini çekti. Dalmış, yazdığı mesajın büyük tepki çekmesinin ardından twitter hesabını kapattı.

Konuyla ilgili , Pollmark kurucu ortaklarından Ertan Aydın ise, İbrahim Dalmış’ın duygusal birisi olduğunu ve yazdıklarının kendi kişisel görüşü olduğunu, araştırma şirketini bağlamayacağını söyledi. Twitter hesabının Dalmış tarafından askıya alındığını söyleyen Aydın, son günlerde yaşananların kendisini etkilediği için böyle bir şey yazmış olabileceğini ifade etti.

TWİTTER MESAJI
“Taksim Platformu’nun temsilcileriyle görüşürüz ama bunlar (1) Alevi olmayacak, (2) Sol örgüt üyesi olmayacak. Bulun böyle birini görüşelim.” “Hak şerleri hayreyler;Sen sanma ki gayreyler; Görelim mevlam neyler; Neylerse güzel eyler.”

HACKLENDİ İDDİASI
Pollmark’ın kurucu ortaklarından İbrahim Dalmış, twitter hesabında yazılan mesajları kendisinin yazmadığını, hesabının hack’lendiğini ileri sürdü. Dalmış, kendisine ait twitter hesabından yazılan “Taksim Platformu’nun temsilcileriyle görüşürüz ama bunlar Alevi olmayacak, sol örgüt üyesi olmayacak” ifadelerinin kendisine ait olmadığını iddia etti.

Hesabının hack’lendiğini ileri süren Dalmış, mesajın da başkaları tarafından yazıldığını söyledi. Dalmış, twitter hesabının ise şuan kullanım dışı olduğunu belirtirken, konuyla ilgili yasal işlem başlatacağını ifade etti.

POLMARK KİMİN?
POLLMARK Piyasa ve Kamuoyu Araştırmaları, 2003 yılında kurulan bir kamuoyu araştırma şirketi. İbrahim Dalmış, Ertan Aydın, Yusuf Ziya Özcan, İhsan Dağı tarafından kuruldu. AK Parti’ye yakınlığı ile biliniyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, AK Parti teşkilatı, belediye başkanları ve milletvekillerine anket uyguladı.

Bu haber 727 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,574 µs