En Sıcak Konular

Çelik'ten uyarı: Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok

6 Haziran 2013 10:09 tsi
Çelik'ten uyarı: Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok "Ak Partiye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. "

Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi. Çelik, "Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok. Karşılamaya gitmeyin" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Türkiye dönüşünde havaalanında gövde gösterisi yapılacağı iddialarını yanıtlayan Hüseyin Çelik, vatandaşları sağduyulu olmaya çağırarak 'karşılamaya gitmeyin' dedi.

Çelik, Gezi Parkı protestolarına bir yanıt olarak Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi.

"AK PARTİ'YE GÖNÜL VERENLERE SESLENİYORUM"

A Haber'e konuşan Çelik sağduyu çağrısında bulunarak, "Ak Partiye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. İstanbul teşkilatımızın da böyle bir şeye ihtiyacı yok.Varsayalım ki iki grup karşılaştı. Hiçbir para pul falan bir insanın hayatına değmez. Siyaset vatandaşın mutluluğunu en üste çıkartma sanatıdır" diye konuştu.

KANDİL MESAJI

Çelik'in Miraç Kandili dolayısıyla şunları söyledi: "Miraç Kandili nedeniyle müminler bir araya gelecekler. Onlara de sesleniyorum. Sükunet içinde dua edilecek, ibadet edilecek. Sevginin hakim olması gereken huşu içinde ibadet edileceği bir gecedir. Bu geceyi de birileri birilerine zehir ederse bu da çok yazık olur. Böyle bir şey olacağını da beklemiyorum."

Başbakan Erdoğan'ın bugün akşam saat 21.00 sularında Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,254 µs