En Sıcak Konular

Babasının izinde gidiyor

31 Temmuz 2007 09:19 tsi
Babasının izinde gidiyor Alaattin Çakıcı'nın oğlu Ali Çakıcı ve adamları, Bodrum'daki 5 yıldızlı Maki Oteli'ne silahlı baskın düzenledi. 3 kişinin yaralandığı saldırıda, 7 kişi yakalandı. 8 kişi ise kaçtı.

Bodrum'da sosyetenin uğrak yeri 5 yıldızlı Maki Oteli, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın oğlu Ali Çakıcı ve adamları tarafından basıldı. Göltürkbükü beldesindeki otelde silahlar patlarken, 2'si garson 3 kişi yaralandı. Oteli, karadan ve sahilden kuşatan jandarma, 7 kişiyi gözaltına aldı.
Dün, saat 19.00 sıralarında Ali Çakıcı ve adamları olduğu ileri sürülen 15 kişi, 6 lüks otomobille Ali Şahinler'e ait Maki Oteli'ne geldi. Ellerindeki tabancalarla otelin plajına inen saldırganlar, masa ve sandalyeleri kırıp havaya ateş açtı.
Oteldeki görevlilerin de karşılık vermesi üzerine çıkan arbedede, garsonlar Aytekin Dörtyol, Aydın Kalkan ile Ali Çakıcı'nın adamı olduğu ileri sürülen D.B. tabancayla vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. D.B.'nin durumunun ağır olduğu, diğerlerinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Büyük panik yaşandı
Kanlı baskında, olay sırasında plajda bulunan 300 kişiyle çevredeki beach kulüplerde bulunanlar büyük panik yaşadı. Silah seslerinin duyulması üzerine Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 60'a yakın asker, oteli karadan ve sahilden kuşattı.
Bodrum Devlet Hastanesi'nde de geniş güvenlik önlemi alınırken, soruşturma başlatan jandarma, Ali Çakıcı ve 6 adamını gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma sürerken, otele geldikleri otomobillerle kaçan diğer zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 Ali Çakıcı gözaltında

Maki Oteli'nin plajında masaları kıran ve havaya ateş eden Ali Çakıcı (yanda) ve 6 adamı jandarma tarafından gözaltına alındı. İbrahim Tatlıses'in de bir süre önce almak istediği Maki Oteli'ne yönelik saldırının ne amaçla düzenlendiği belirlenemedi.

Aramada 4 silah bulundu

Maki Otel ve Beach Club'da arama yapan jandarma, 3 adet 9 milimetre ve 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Ali Çakıcı'nın otomobilinde de 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca bulundu. Çakıcı ilk ifadesinde, "Öğle yemeği yedikten sonra bizden rahatsız olduklarını söyleyen bir grup nedeniyle otelin garsonları ve güvenlik görevlileri mekânı terk etmemizi istedi. Eğlenmeye devam edeceğimizi söyleyince tartışma çıktı. Garsonlar hakaret etmeye başlayınca iş büyüdü, ben oradan ayrıldıktan sonra olaylar büyümüş" dediği öne sürüldü.

Milliyet



Bu haber 809 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,140 µs