En Sıcak Konular

Roberto Carlos: Süper Kupa bizim için önemli

30 Temmuz 2007 21:42 tsi
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Beşiktaş ile yapacakları Süper Kupa karşılaşmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

Roberto Carlos, NTV televizyonuna verdiği röportajda, Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasıyla ilgili olarak, “Oyun olarak istediğimizi sahaya yansıtamadık ama İstanbul'da seyircimiz önündeki ilk maçımızdı ve onun bir heyecanı vardı” dedi.

Asıl önemsedikleri karşılaşmanın Beşiktaş maçı olduğunu kaydeden Carlos, Shaktar Donetsk karşısında saha atmosferi ve taraftarların mükemmel olduğunu anlattı. Roberto Carlos, “Bizim için daha önemli olan, Beşiktaş ile yapacağımız Süper Kupa karşılaşması. Orada galip gelmemiz gerekiyor. Hazırlanmak için de önümüzde 1 hafta daha var. Büyük değişiklikler olacak ve hepimiz bunu göreceğiz” diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, Shaktar Donetsk maçında taraftarların şut çekmesi için kendisine tezahüratta bulunmasının sorulması üzerine ise, “Taraftarların bu yöndeki beklentisi çok normal. Uzaktan sert şutlar atabildiğim için ben de fırsat buldukça böyle şutlar çekip takımımıza goller kazandırmaya çalışacağım. Taraftarın bu beklentisi de beni mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

Ayrıca, takımda genç oyuncuların kendisine olan ilgisi için de Roberto Carlos, “Takım kaptanı Alex ama genç oyuncular bana ve takımdaki tecrübeli diğer oyunculara fikirlerimizi soruyorlar. Ben de tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Potansiyeli ve teknik kapasitesi olan iyi bir takımız. Bunları birleştirerek önümüzdeki sezon başarılı oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Hurriyet



Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,898 µs