En Sıcak Konular

Bozdağ'dan belediye başkanına ismimi sil yazısı

22 Mayıs 2013 20:00 tsi
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Yerköy ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'na gönderdiği yazıda, "İsmimin verildiği caddenin adının öncelikle eski hale getirilmesini" istedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Yerköy ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'na gönderdiği yazıda, "İsmimin verildiği caddenin adının öncelikle eski hale getirilmesini, bu mümkün değil ve isim değişikliği gerekli ise aynı caddeye yeni isim olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğü için Yerköy'ümüzden şehadet mertebesine ulaşmış en son şehidimiz merhum Uzman Çavuş İbrahim Yıldız'ın isminin verilmesini Belediye Başkanımızdan, Belediye Meclisi üyelerimizden önemle rica ederim" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, yazıda, Yerköy Belediye Meclisinin son toplantısında ilçedeki bir caddeye isminin verildiğini, basında çıkan haberlerden öğrendiğini belirtti.

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Yerköy'e, Yozgat'a ve Türkiye'ye hizmet etmek, Yerköylülerin, Yozgatlıların ve Türk milletinin hizmetkarı olmak; üstlendiğimiz her vazifeyi alnımızın akı ve başarıyla yerine getirmek bizim için sıfatların ve şereflerin en büyüğüdür. Milletimize ve ülkemize şerefle hizmetkarlık yapabilme imkanını bize verdikleri için Yerköylülere ve onların şahsında bütün Yozgatlı hemşehrilerime gönülden şükranlarımı arz ederim. Ayrıca hemşehrilerime ve milletime hizmetkarlık nasip ettiği için de Yüce Allah'a hamdım ve şükrüm sonsuzdur. Bugüne kadar ismimin kamuya ait bir yere verilmesine rıza göstermediğimi, değerli Yerköy Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ağaoğlu başta olmak üzere bütün dostlarım ve birlikte çalıştığım arkadaşlarım tarafından gayet iyi bilinmektedir."

Yerköy Belediye Başkanı ve meclis üyelerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Bozdağ, "Ancak ismimin verildiği caddenin adının öncelikle eski hale getirilmesini, bu mümkün değil ve isim değişikliği gerekli ise aynı caddeye yeni isim olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğü için Yerköy'ümüzden şehadet mertebesine ulaşmış en son şehidimiz merhum Uzman Çavuş İbrahim Yıldız'ın isminin verilmesini Belediye Başkanımızdan, Belediye Meclisi üyelerimizden önemle rica ederim" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise konuyu Belediye Meclisi toplantısında değerlendireceklerini, bu nedenle daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

aa

Bu haber 685 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,796 µs