En Sıcak Konular

Bakan Şener'den şehit ailesine ziyaret

29 Temmuz 2007 13:46 tsi
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Giresun'un Alucra ilçesi kırsalında 3 gün önce terör örgütü PKK üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Saadettin Yazıcı'nın acılı ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Yazıc

Tarihi Buruciye Medresesi'nde Vali Veysel Dalmaz, daire müdürleri, diğer yetkililer ve basın mensuplarıyla birlikte kahvaltı yapan Bakan Şener, Taşlıdere mevkisindeki yol yapım çalışmalarını inceledi. Karayolları 16. Bölge Müdürü Mehmet Karaman'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şener, daha sonra Giresun'un Alucra ilçesi Tepeköy köyü kırsalında 3 gün önce terör örgütü PKK üyeleriyle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Saadettin Yazıcı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere merkeze bağlı Güney Köyü'ne geçti.

Şehidin babası Mehmet, kardeşleri Şemsettin ve Ekrem Yazıcı ile diğer yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Şener, şehit Yazıcı'nın acılı ailesine taziyede bulundu.

Şehidin ağabeyi Şemsettin Yazıcı, gözyaşları içerisinde, Bakan Şener ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Salih Karataş'ın yanına yaklaştı. Yere diz çöken ağabey Yazıcı, ''3 kişi ile adam askerde göreve gider mi, teröristin yanına gönderilir mi, 3 kişi ile göreve gönderilir mi kardeşim?'' diye ağıt yaktı. Bakan Şener, oturduğu sandalyeden ayağa kalkarak acılı ağabeye sarıldı ve onu teselli etti.

Şehit için dua eden Bakan Şener, şehidin babası Mehmet Yazıcı'ya yönelerek, ''Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun, Allah sabırlar versin'' dedi. Baba Yazıcı'ya ''Herkes şehit olmak ister, herkes şahadet mertebesine ulaşmak ister'' diyen Şener'e, bir vatandaş, ''Sayın Bakanım bir açıklama yapın. Bu olaylar sona ersin artık. Vatandaşımız buna, bu olaylara dayanamıyor artık. Bizim şehidimiz son olsun, Türkiye'nin şehidi son olsun'' dedi.

-ŞEHİT OĞLU MUSTAFA'DAN BAKAN ŞENER'E ASKER SELAMI-

Şehidin babası, kardeşleri ve yakınlarına sarılarak yanlarından ayrılan Şener, makam aracına binmeden önce şehidin 2 yaşındaki oğlu Alperen ve 4 yaşındaki oğlu Mustafa'yı da sevdi.

Şehidin oğlu Mustafa, Bakan Şener ve beraberindekileri asker selamıyla uğurladı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ziyaretin ardından çeşitli incelemelerde bulunmak üzere karayoluyla Şarkışla ilçesine geçti.
 
Zaman



Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,354 µs