En Sıcak Konular

Kırıkkale'de yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 28 yaralı

29 Temmuz 2007 10:22 tsi
Kırıkkale-Kayseri karayolu'nun 13. kilometresi Hasandede beldesi yakınlarındaki rampada bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen 3 kişinin öldüğü, 28 kişinin yaralandığı kazada ölenlerin 2'si ile yaralıların kimlikleri belirlendi.

Duran Şahiner'in kullandığı 34 VV 9024 plakalı tur otobüsünün devrildiği kazada ölen 3 kişiden 2'sinin Doğan ve Güzel Kılıç olduğu öğrenilirken, ölen diğer kişinin kimliği henüz belirlenemedi.
     
Kazada yaralanan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 28 kişinin isimleri ise şöyle:
     
Elif (50), Melek, Uğur (39), Benli (36), Dursun (47), Fatma (28), Murat (14), Tekin (17), Cem (15), Nuray (7), Gönül (40), Aslı (7), Fatih (5), Gülnaz (47), Yayla (30), Cafer (32) ve Halil Kılıç (43), Sibel Kalkan (15), Nurfen Günay (30), Gülizar Kaplan (39), Mehmet Kaplan (20), Murat Cankılıç, Gülşen Aslan (56), Gökcen Alkan (17), Ayten Aksöz (33), Gülşen Solakcı (20), Tekin Solakcı (14), Gamze Kaplan.
     
Kaza, yokuş aşağı inen Duran Şahiner yönetimindeki 34 VV 9024 plakalı tur otobüsün aniden yalpalayarak devrilmesiyle meydana geldi. Devrilmenin şiddeti ile yolda yaklaşık 25-30 metre sürüklenen otobüste bulunan yolcuların bazıları patlayan camlardan dışarı fırladı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılar yokuş aşağı inen otobüsün önüne aniden bir kamyonun çıktığını ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından otobüsün devrildiğini öne sürdüler.

milliyet



Bu haber 320 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,224 µs