En Sıcak Konular

''Ne Mutlu Türküm Diyene yazısı kaldırılmalı''

29 Mart 2013 08:53 tsi
''Ne Mutlu Türküm Diyene yazısı kaldırılmalı'' Ertuğrul Özkök, canlı yayında birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. En ilginciyse “(Ne Mutlu Türküm Diyene) yazısının çıkarılmasını istiyorum” sözleri oldu. Hürriyet gazetesinin “Türkiye Türklerindir” sloganı içinse bakın ne dedi...

A Haber ekranlarında Sevilay Yükselir 'in sunduğu "%100 Siyaset" programına konuk olan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ÖCALAN'LA GÖRÜŞÜLMESİNİ İLK BEN TEKLİF ETTİM"

Yükselir'in "Çözüm sürecinde hakkında ne düşünüyorsunuz" şeklindeki sorusuna Özkök, "Ben bundan 10 yıl önce 'Türkiye'de devletin, başında bir insan oturuyor. Ve o kişi ile neden görüşülmüyor' diye yazan ilk insanım. O yazıyı da kime yazdım biliyormusunuz? Şu anda cezaevinde yatan Mehmet Ağar'a... Ben o zamanlarda 'Öcalan ile görüşelim kesin çözüme ulaşabiliriz' dedim. 30 yıl o kadar kan döküldü ki bu süreci desteklememek büyük bir vicdansızlıktır" diye cevap verdi.

BU LAFLAR TEHLİKELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bursa mitinginde yaptığı konuşmaları yanlış bulduğunu söyleyen Özkök "Ben o sözleri yanlış buluyorum. Ben beğenmedim o lafları ve bu laflar tehlikeli laflar" dedi.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" SÖZLERİ KALDIRILMALI

"Ben her şeyi yazmıyorum" diyen Özkök "Ben oradaki (Ne mutlu Türküm diyene) lafının kaldırılmasının doğru olduğunu düşünüyorum." deyince Sevilay Yükselir Özkök 'e Hürriyet gazetesinin "Türkiye Türklerindir" sloganını hatırlattı. Özkök, ise bu soruya gazetenin yöneticisi olmadığını ancak, gazetenin patronu olması halinde o lafı oraya koymayacağını söyledi.

iPOD'UMDA AHMET KAYA ŞARKILARI VAR

Ahmet Kaya için atılan "vay şerefsiz" manşeti için "bugün olsa öyle atmazdım" diyen Ertuğrul Özkök, Kaya'nın müziğini öven en az 4 yazısının bulunduğunu hatırlatarak "böyle bir sanatçı ile ne gibi bir sorunum olabilir ki, ipod'um da onun şarkıları var" ifadelerini kullandı.

haber7

Bu haber 1,069 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,756 µs